Katte
|
Gulia, ne bom ti rekla dobrodošla, ker si že na tem seznamu . No, vidim, da je bil tudi tvoj ubogi na spermiogramu. No ja, vse je za dober razlog. Upam da boš na svoji poroki že srečka nosečka, da bo izgledalo, kot da se poročaš zaradi spodrsljaja . ringababy, grrrrrrrr. Po mojem je tvoja cista luteinska, ki izloča hormone ter tako preprečuje, da bi prišlo do . Ti kar vztrajaj, da G kaj naredi glede tega. G imajo nekako pravilo, da se ukrepa šele (???) po treh mesecih brez . To pa tudi pri tebi že je. Ni pa to nič problematičnega, tako kot ti je že povedala tvoja G. Samo je tečno, ko se tako zavleče, a ne???!!! Držim pesti, da dobiš čim prej, da lahko greš v nove boje. Jaz bi pa morala dobiti danes ali jutri. Močno upam na , ampak me je strah narediti test. Že dva dni mi je rahlo slabo, ampak se zelo bojim, da je to samo psiha in bom razočarana, ko bo prišla .
< Sporočilo je popravil Katte -- 21.5.2011 10:57:27 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|