Katte
|
Drage moje soborke. Nekaj časa me nisem bila aktivna tukaj, saj veste, zakaj. Nisem obupala, ampak sem se pripravljala na dolge proge, tako da nisem hotela smetiti teme. Vseeno sem vas redno brala in upala, da katera zagleda . Nisem še dočakala , ampak upam, da bom kmalu. Torej, kaj je novega... Ker mi je zdravnik dal nekaj več upanja, da le ni vse tako črno. sem upala naprej. Za ta krog sem dobila klomifen (polovičke), naprej sem bila naročena v avgustu. No, da ne dolgovezim preveč, vam sporočam, da sem včeraj zagledala !!! Ne vem, če se bo v redu izteklo, glede na svoje probleme sem po mojem kar rizična, ampak sem se odločila, da dokler ne bo kaj očitno narobe, bom preprosto srečna in uživala v nosečnosti. Zaenkrat mi je bilo malenkost slabo, špika me v trebuhu, prsi so občutljive na dotik in bolela me je glava. Dosti manj znakov kot katerikoli drug cikel. Da se zanosiiti kljub visokemu FSH naravno (moj je bilv tem ciklusu 19.1 ). Punce, želim vam, da doživite takšno srečo tudi ve čim prej.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|