Night
|
Pozdravljene, punce. Sem nova na forumu, brala sem ga sicer že prej, zdaj sem se pa le odločila, da se opogumim in prijavim S fantom sva začela pred dvema mesecema delati na prvem otroku. Prvi krog se ni nič prijelo, zdaj pa čakam, da vidim, če se je tokrat. Verjetno nama ne bo uspelo takoj, saj imam endometriozo in sem bila operirana že dvakrat. Ginekologinja mi je svetovala, naj čimprej zanosim in potem sva se res odločila za to, ker nikoli ne veš, kako dolgo bo trajalo ... Sem pa zelo obremenjena s tem, da so skoraj vse moje prijateljice zanosile takoj. Hvala bogu, da je moj partner bolj skuliran in pravi, da bo, kadar bo in se s tem ne obremenjuje, jaz pa kar ne morem iz svoje kože. Zanositi si želim, ampak še bolj kot to me je strah, da se mi spet pojavi endometrioza, tega si pa res ne želim Fajn, da imamo ta forum, kjer se lahko spodbujamo in malo pojamramo. Jaz pred svojim raje nič kaj dosti ne jamram, ker potem takoj reče, da naj se neham obremenjevat, ker si s tem samo škodim.
|