|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
29.7.2013 13:47:54   
neaa
punce moje :) 26.7 bi morala dobiti menstruacijo menstruacije ni vsake toliko časa me zbada v jajčnihih kukr da bi dobila M. vednar še ni prišla 26.7 sem imela ko sem šla na wc na papirju nežno rjav ali rožmat madež in sem vptrašala kolegico in je rekla da se to pojavi tudi ko zanosiš kao da k se zarodek zasadi vate.nek tako :) to sem imela ssmo en dan in zjutraj nasledni dan sedaj zopet nič test sem nredila včeraj in je biu negativen ...nevem več kaj naj si islim a mogoče ve katera oziroma ima katera kskšen nasvet?? :) hvala že vnaprej :*

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
2.8.2013 10:36:08   
Čukica
Zdravo neaa,
načeloma bi ti test moral pokazati pozitivno že prvi dan izostanka menstruacije, nekaterim to lahko pokaže že nekaj dni pred izostankom.
Nekoliko težko ocenim, na podlagi katerih dogodkov si pričakovala menstruacijo 26.7. - ali si meriš temperaturo, spremljaš cervikalno sluz? Si naredila OPK pa veš kdaj je bila ovulacija?
Krvavitev, ki jo opisuješ bi lahko bila tudi kaj drugega - recimo lahko se ti je ovulacija zamaknila in včasih lahko malo zakrvaviš tudi ob ovulaciji, in lahko menstruacijo pričakuješ šele od 10 dni do 16dni od tega dne - pač odvisno od tega koliko dolgo traja druga faza cikla pri tebi - to je načeloma fiksno pri vsaki posameznici, medtem ko prva "polovica" cikla (ki ni nujno, da je polovica - lahko traja manj ali več) pa lahko poljubno varira pri vsaki in se je ne da določiti v naprej - torej z zagotovostjo ne moreš trditi, kdaj bo do ovulacije prišlo.Sploh pa ne moreš z zagotovostjo vedeti kdaj je ovulacija bila - če spremljaš le dolžino cikla.
Seveda bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev - ta nastopi lahko med 6-9dni po oploditvi. V tem primeru bi ti načeloma 4 dni kasneje test e lahko pokazal pozitivno, lahko pa tudi ne. Seveda greš lahko v laboratorij naredit beta HCG test krvi - ta bi ti že pokazal nosečnost, če je bila tisto vgnezditvena k. Lahko pa počakaš še en teden in ponoviš test doma. Če je bila ugnezditvena, bo pozitiven. Če pa ne, pa nisi noseča in je izostanek menstruacije lahko nekaj drugega (dokler ti ne zaostaja 3 mesece zaporedoma, ni razloga za skrb in obisk ginekologa).

Lp

(odgovor članu neaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
9.8.2013 12:18:36   
neaa
hvala :) no danes sem spet naredila test in spet nagtiven menstruacije pa ni in ni :/ kupila sem si ovulacijske teste tko da bom delala redno da vidm če bo kej bolš :) in d zanosim če zdle še nism :) tako si želim malo štručko :) upam d ami uspe ....ker to da ni menstruacije in da je skos negativno me počas že ubija .... :/

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
10.8.2013 9:04:24   
vesica
No tako da se vam oglasim še jaz malo ker me en čas ni bilo gor - oz iskreno povedano odkar vem da nama mogoče naravno nebo uspelo in kar čakava še pošto za začetek postopka niti ne toliko brskam po forumih in mislim na to -sem malce dalo to misel na off mogoče mi je pomagalo to da vem kaj je narobe in ne pričakujem kaj preveč kot prej .

Vsem novim puncam en lep pozdravček in želim Vam hiter in velik uspeh da zagledate čimprej user posted image in čimmanj obremenjevanja s tem mislim da se to zgodi tako spontano in hitro tako da prej ali sej bo .user posted image user posted image user posted image

Ostale moje mamice kako ste ? kako so kaj vaši čmrljčki ? en velik user posted image za vas in poljubček za vaše angelčke.

(odgovor članu neaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
20.9.2013 15:58:09   
dspela
Danes sem imela morfologijo in je vse tako kot mora biti. Tudi brcamo že veselo. Trebušček raste. Zelo sem srečna, da se nama končno to dogaja....in da sva na poti, da dobiva najino največjo željo.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
20.9.2013 20:19:47   
Katte
Super, dspela! Moram priznati, da malo sledim pri Januarkah, kako vama gre z witch.
Mi smo super, mali bo star že pol leta. Raste ko konoplja in nama je v veliko veselje.
Kako ste ostale?

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
29.10.2013 18:25:02   
witch
Katte kako ste? kako je fantič? Pa načrtovanje novega člana?

vesica, arual kako je pri vama?

Midva z otročkom sva pa prilezla v 30. teden. Kar ne morem verjeti da gre tako hitro. Še čisto mičkeno pa grem rodit user posted image Težav nimam nobenih, uživam v brcikah in ponosno kažem trebuščka, ki se neverjetno širi user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
31.10.2013 18:36:11   
Katte
Lepo slišati, witch!
Kako ste druge?
Naš mali ima že dva zobka, kobaca, sedi in se celo postavlja na noge. Novega člana še vedno načrtujemo, ni ga še na vidiku user posted image .

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
6.11.2013 19:02:10   
cukero
živjo punce mene pa zanima sledeče od moje menstruacije ki bi jo morala dobiti 18 oktobra ni duha ni sluha kar pa je vsak mesec natančna skoraj do sekunde da ne zamuja sicer delava z možem na otročku in me zanima kaj naj si mislim delala sem test z first sign duo in prvi test sem naredila zvečer ki pa se je pokazala rahla črtica ampak vidna črtica in potem sem naredila še drugi test z jutranjim urinom in je pokazal minus in od takrat naprej nimam menstruacije od kar se je pokazala rahla roza črtica ali mi lahko katera svetuje v prsih me pa tudi nekaj špika in tudi čez dan čutim slabost

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
7.11.2013 10:57:33   
dspela
katte, držim pesti, da se vam kmalu pridruži novi član.

Včeraj sem imela 3D/4D. Najin bebi pridno raste, se lepo razvija. Danes zaključujem 28 teden nosečnosti...malo še pa bom že trojka spredaj. Kako hitro mine...kmalu pa bo že januar tukaj.

(odgovor članu cukero)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
18.11.2013 14:43:14   
snika
Vem da je kar nekaj punc tu ki so že srečne nosečke, mene pa zanima če je katera imela pred M rjave izcedke. Kako je to bilo potem tisti mesec ko ste dejansko bile noseče. Ste imele rjavi izcedek ali ga enostavni tisti mesec pa ni bilo?
Jaz sem ga imela vedno pred M, in to kar 5 in več dni prej, a ta cilekj ga kar ni. Ne upam se prehitro veseliti, da ne bom potem razočarana, zanima me če je to lahko sploh mogoče znak.

Upam da se bo katera oglasila...


_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
18.11.2013 17:35:18   
Katte
Jaz se oglasam, ampak ti na zalost ne morem pomagati. Nikoli nisem imela izcedkov.
Je pa mozno, da jih nimas, ker si nosecka. Drzim pesti, da je tako.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
18.11.2013 19:12:25   
Neala
Snika, še jaz ti odgovarjam... Se te spomnim iz julijk, avgustovk... In si mi posebej ostala v spominu, ker ti reeees iz srca želim, da bi se lahko veselila dveh črtic!
Torej, jaz sicer s ciklusi nisem imela težav, je pa res, da sem pred čisto vsako M imela dva dni prej nekaj rjavega izcedka preden se je M dejansko ulila. Ko sem zanosila, tega izcedka ni bilo niti pikice user posted image . Tako, da sigurno je dober znak, če izcedka ni! Močno močno držim pesti zate!!!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
18.11.2013 20:09:41   
ela23
Snika, tudi jaz se te spomnim še iz precej mesecev nazaj, tako da ti res privoščim, da je to pravi znak!user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
19.11.2013 8:43:53   
snika
Ja trudiva se že leto in pol...samo sem preveč upala takoj ko sem mojmu povedala da je nekaj drugače je pritekel...tako da verjetno ni nič...user posted image

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
19.11.2013 10:08:02   
oreh
No, končno nekaj novic o Witch, čeprav je še star datumuser posted image . ža dolgo nisem bila na tej strani. kdaj že imaš točno rok? verjamem, da že komaj čakata, da se spoznate, kako je pa kaj curly?
dspela, vesela sem zate, da končno gre tako kot mora.
ooo, ste pa hitri, katte. a je bilo hudo, ko so začeli rasti? uživajta v načrtovanju, kmalu se bo najavil.
snika jaz sem imela izcedke, ko so mi predpisali progesteron pa nič več.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 5116
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
19.11.2013 10:14:27   
oreh
user posted image user posted image snika, zelo čudno sem ti odgovorila. izcedke sem imela vedno, v ambulanti pa so mi predpisali prometriuum- progesteron in od takrat nisem imela več izcedkov. a že kaj razmišljata, da bi si poiskala pomoč?

(odgovor članu neaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
19.11.2013 10:27:55   
snika
Ja sem bila že pri svoji G meseca maja in mi je predpisala klomifen za 3 mesece 2 tableti na dan 5 -9 dan ciklusa. Tiste mesece ko sem to jedla ni bilo izcedka zanosila tudi nisem, ko pa nisem bila več na tabletih sem imela izcedek naprej kot ponavadi. Rekla mi je da lahko samo to nardi pa da naj gre še fant naprej na preglede. No učeri mi je končno reku da se bo prjavu k zdravniku.

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
20.11.2013 19:16:15   
witch
snika izcedkov nisem imela, tak da ti ne znam pomagati. Mene je pred vsako M začelo ful zvijati in jedlo se mi je sladko. Tisti mesec ko sem zanosila je manjkalo sladko. Ni bilo želje po njem. Zvijalo me je pa vseeno. Tak da mogoče je pa to pravi znak. Držim pesti za tebe in ti iz srca privoščim velik plus.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
2.12.2013 12:46:42   
Arual
WITCH- evo mene, da se malo oglasim, sedaj sem po prvem postopku inseminacije, v pričakovanju tečke, ker me zelo zvijaaaa!!

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
4.12.2013 9:54:56   
Lalola
Lepo pozdravljene punce,

Mene me pa nekaj zanima in sicer čez 6 dni bi morala dobiti predvideno M, vendar me v desnem jajčniku špika. Nikoli me ni pred M špikalo v jajčnikih razen prvi dan M. Na forumu sem prebrala, da vas je večino bolel oz. špikal levi jajčnik mene pa desni. A je kaj narobe? A se je mogoče že kakšna srečala s podobnimi znaki?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
5.12.2013 10:16:35   
witch
snika kako je? Nisi nič sporočila..

Arual vesela sem za tebe, da se je končno začelo dogajati. Z vsakim postopkom si bližje cilju. Če je potrebna mičkena pomoč, si jo končno dobila. Držim pesti da bo miklavž prinesel en velik plus in malenkost drugačne skrbi, kot so bile do zdaj. user posted image user posted image Sporoči kako je. Mislim na tebe.

Lalola nobeno telo ni enako kot drugo. Eno špika zgoraj, drugo spodaj. Pri eni špikanje pomeni nosečnost, pri drugi M, pri tretji pa nič. Moj nasvet je sprosti se. Ne glej vseh znakov, ne primerjaj se z drugimi, samo težje ti bo. Otrok bo prišel takrat ko bo čas za njega. In če je to zdaj, bo prišel zdaj. Če ne, boš na njega še počakala. Jaz sem čakala zelo dolgo, predolgo... pa je uspelo. In če bi v vseh teh letih gledala vsako špikanje in znak bi po mojem samo še na psihiatriji pristala. Držim pesti za tebe in ti želim, da mala pikica čim prej najde pot do tebe.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
5.12.2013 11:57:41   
Lalola
Prav imaš witch, bolj ko se opazuješ bolj si napsihiran, bolj živčen. Če mi je usojeno bo če ne ne. Hvala za te besede si me malo spravila na realna tla, kar je prav. Naj se sprostim in naj plavam s tokom. user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
5.12.2013 14:01:32   
Katte
Super si napisala, witch.
Arual, nestrpno caka, da nam sporocis.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
14.12.2013 22:25:25   
čebelica1984
Živjo punce, kako ste?
Nama je očitno po več kot dveh letih končno uspelo zagledati user posted image 18.11.2013 sva bila pri Reševi in nama je rekla da počakamo še tri cikluce, potem pa na IVF. Povečala mi je dozo klomifena in dala tablete Estima. Isti dan sem delala ovulacijski test in je bil pozitiven in zdej sva user posted image Očitno je res veliko vplivala psiha.
Držim pesti da tudi vsem vam uspe user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?