witch
|
xoxox najprej mi povej kako se počutiš? pikica je ok? da bosta čim boljše sem recimo močna oseba, ampak se vem tudi zlomiti... mi včasih gre tolaženje pa vzpodbujanje drugih oseb bolje od rok, kot takrat ko moram to delati na sebi. Bom pa hitro boljše volje.. Je danes en čuden dan... in potem mi pride naprej tisoč stvari, ki mi ne grejo tako kot bi hotela. Če bi takrat pred dvanajstimi dnevi pritekla bi se zjokala, bila en dan slabe volje in šla optimistično naprej. Pri meni je cel cikel dobro, redko mislim na (mislim, da ni nobene, ki bi se lahko čisto odklopila od mislin na otroka), ko pa pridejo dnevi po O in vse do M pa čisto noter padem.. Trenutno me pa najbolj jezi to, da nimam pojma kje sem, na čem sem... Zdaj na dopustu je bilo ok, takrat ko sem delala test sem malo zabedirala, potem pa je bilo ok. Danes pa prvi dan doma, mislim, da sem na levo nogo vstala, profesor na faksu bi rad od mene ne vem kaj, potem sem se spravila Pušenjaku pisat, in kombinacija vsega tega me je čisto polomila... Se bom naspala in bo jutri boljše. Sem že iz sprehoda, zdaj čakam da se mu malo izpovem in zjočem pa bo boljše Nimam pa nobenega da bi mu dala to iz sebe, potem pa vam napišem... in sem zelo vesela da vas imam Še vedno trdim, da nekdo zgoraj ima z mano že neke načrte (čeprav sem trenutno zelo jezna na tisto kar pač tam gor je), vem, da zdaj sanjam sanje, nekoč pa jih bom živela...