Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Kljub, da me že utrujenost in slabost daje :)
   Kljub, da me že utrujenost in slabost daje :) 

MEGi20...4.7.2010
                                               MEGi20...4.7.2010 Portorož...
                                                 Portorož... 

Nadinne 11.3.2010
                                                Nadinne 11.3.2010 ti želim
  ti želim  kar tako naprej...
  kar tako naprej... 

hihihihi
  hihihihi 

...
 ...   pa pridno
  pa pridno  

rekel da tut ni mogel zdržat pa je še dvema kolegoma povedal. Tko da smo rekl pol brezveze neki skrivat. Če je namenjeno da bo šlo naprej bo ne glede na 3 mesece šlo naprej. No pa je šlo naprej...sem imela v 10 tednu ss. Pa mi je bilo lažje ker so prijatelji vedeli....lažje ti je ko slišiš toplo besedo. Edino v službi nisem povedala, čeprav sem jim bila sumljiva, ker mi je vse tako smrdelo in sem skos špricala z raznimi parfumi okol sebe
  rekel da tut ni mogel zdržat pa je še dvema kolegoma povedal. Tko da smo rekl pol brezveze neki skrivat. Če je namenjeno da bo šlo naprej bo ne glede na 3 mesece šlo naprej. No pa je šlo naprej...sem imela v 10 tednu ss. Pa mi je bilo lažje ker so prijatelji vedeli....lažje ti je ko slišiš toplo besedo. Edino v službi nisem povedala, čeprav sem jim bila sumljiva, ker mi je vse tako smrdelo in sem skos špricala z raznimi parfumi okol sebe