žvegla
|
punce nove dobrodošle imam pa eno big vprašanje, ne vem kaj se dogaja z mano, par dni opažam, da mi je kar naprej nekaj slabo, tak na trenutke, danes zjutraj se mi je na tešče ful zaluštalo čokolade, seveda si jo vzamem, ampak pol naenkrat pa mi ni več dišala, in cel dan mi je bilo tako čudno - kot neka slabost, celi čas sem imela v grlu en cmok, bruhala nisem, pa še to solate jaz nisem imela nikoli tako rada rada, danes pa bi jo samo jedla, tak mi paše, hehehe, ne vem kako to, zdaj po vrhu pa so se mi zaluštale še sladkarije, groza, groza. nimam pojma kaj mi je, to se mi nikoli ni dogajalo. res ne. sicer menstruacijo bi morala dobiti komaj naslednji teden v začetku decembra. sicer na plodne dneve sma pa na O sem tudi trofila, sem že pozabila čisto na to.hehehe pa ful sem mozoljev začela dobivat, take male... ni mi nič več jasno res ne, pa na trenutke pa me kar malo zabolijo oz. tak pika v jajčniku ali enem ali drugem ne znam vam povedati kaj se dogaja:)))) kaj vi mislite, kaj se dogaja z mano???' čez vikend sem dobila občutek da je toto, sam ne dam nato nič, dokler ni potrjeno, kaj pred menstruacijo lahko grem delat test??' hvala vam, dami pomagate zlate ste
|