Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Nimam nobenih znakov za M - tudi za
jih ni veliko ampak prsi me bolijo na otip, kar me pri PMS niso ravno bolele. Glede utrujenosti pa, itak je zima in je vse bolj počasi - težko presodiš potem
... vse do zdaj sama razočaranja - no zadnje mesece sem res jemala vse malo bolj ˝na izi˝. Zato dejte držat pesti da jutri končno na testu polulam tisti + 
pa maternični vrat je tudi lepo odprt, tako da upam, da nama bo uspelo.
sasek79 uspelo nama je v približno 18. krogu. Nisem prepričana, saj sem imela vmes SS in potem operacijo pregrade. Nisem pa nič od naštetega jemala. Sem pa pila koprivin čaj. Ne vem koliko je to kaj pripomoglo k temu. Verjetno bolj malo. Sem pa že kar dobro spoznala svoje telo v tem času. Kar se mi zdi najbolj bistveno. Ni nekega recepta. Nekaterim rata takoj, nekatere se moramo malo bolj potruditi, nekatere se pa kar fejst namatrajo. Opazujte svoje telo in
redno na 2 dni. Vem, da je to včasih nemogoče ampak poskusite se tega držati vsaj en teden pred predvideno O in potem še kakšen dan po predvideni O. Pa čim manj sekirati. Sekiranje ne spremeni rezultatov. In pa predvsem mislite pozitivno. To je pri meni zelo pomagalo. Ker stvari v katere zares vejamemo se uresničijo. Sem živi dokaz za to.
sej se naju bodo avgustovke čisto ustrašile - take ˝čveke˝
Me pa nenormalno zebe danes. Čisto sem premražena. Je bilo tako lepo sonce zunaj pa sem raje doma ostala, ker me je že na toplem tako zeblo.
se nam maščuje, ker je nočemo in se potem obotavlja... No, še vedno obstaja tudi možnost, da bo čez par dni test pokazal plus. Držim pesti.
ti želim... in ja, jok bo sedaj malo bolj pogost. tudi od sreče... he he he
5.11.2010