Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Skoraj, skoraj ... so me klicali, da zdaj (po več kot 2 letih, odkar sem dala vlogo/prošnjo), je pa res mogoče tudi v našem kraju it na T2 ... se že zmenim, kdaj pride operater, me vprašajo, al bom sama skenslala Siol al naj ga oni, se odločim za prvo.
Thank God, ker me referentka kliče 5 minut kasneje, da se OPRAVIČUJEJO, ampak pri nas pa T2 ni možen. Sorry, ampak še ne gre, ker je centrala predaleč.
Kako, prosim?
OK; to make a long story short: nismo še na T2 & nimam pojma, kdaj bomo, če sploh bomo.
PS: OMG, kolk se je zdajle ulilo - kar buči po strehi. It's raining cats and dogs
pri nas tud ne grejo risanke prav dobro v uč, je pa navdušena nad dokumentarci o živalih - z dedijem se crkljata in gledata na satelistki razne oddaje o živalih/živalskih vrtovih ipd. in uživata 100 na uro - to ima res fuuuul rada, kar skaklja zraven in se smeje
T2 - mi ga mamo zdj že... ammm skor 2 leti. smo super zadovoljni. brez problema. net dela ko šus, TV brez problema... ma ga tut moja mami pr seb in je tut zadovoljna. nč še ni crknal al pa karkoli. je pa res da mamo optiko. baje je že v em ful razlika
Ja, tole oblačenje za vrtec mene vsakič iz tira vrže: koliko, kaj... Naš ima kar spodnji bodi brez rokavov in bodi z dolgimi čez. Baje je njihova igralnica hladna. Vzgojiteljice so res v jopicah. Ma, ga bodo že slekli, če pa ne, pa ne. Kaj čem? Ja, mene pa tole sekira, bomo že.
Počasi se pripravljam, da grem pokuhat špinačo za v skrinjo, potem pa na kavo in v službo. Se beremo zvečer!
za v vrtec se mi oblačimo nekak tak: bodi brez rokavov, majčka z dolgimi rokavi in spodni del trenerke al pa kake mehke hlače (nad kavbojkami nism navdušena, dabi bil cel dan v njih, se mi ne zdijo najbolj udobne). do vrtca mamo 2 minuti, tk da mu čez oblečem še termoflis oziroma kako jaknico, do garderobe.
majo pa v igralnici ponavadi tak vroče, da majo vsi rokave zavihane
< Sporočilo je popravil Inigo -- 17.9.2009 8:24:11 >