tinaaja
|
Lep pozdrav se z moje strani.. Sem ze pridna danes, ta velika je spet v vrtcu (upam, da dalj casa kot kak dan), mala je spala in jaz sem bombo = stanovanje spravljala v red. In se zraven ukvarjala s projektom - menjava avtomobila haha Drugace sem cist navdusena nad tehtnico danes - v nedeljo in vceraj sem se nalivala z donatom, ker sem bila ful zaprta in vceraj se pridno drzala B dneva in je danes 1,2kg manj kot vceraj.. No, zdaj pa zares naprej... Jao, tele alergije so res sranje. Jaz sem bila s ta veliko na BR testu 10 dni nazaj, pa nimam pojma, kaj si cem mislit. Mi pri 2,5letih rece, da je alergicna na KM Ne vem, a se jokat al smejat. Ker problemov pa nima. Sli smo pa zaradi cist druge zadeve. Tinkara, si pridna s sportom. Jaz ko imam obe doma, kar malo obstanem. Zvecer je ze cista tema, ko zaspita, pa mi ful ni za tect it... Me vseeno mal stiska pred tekom ponoci. PST je cist v temi tukaj. Kolumbo - jaz sploh ne stekam, kako se premalo pije Jaz imam kozarec povsod, kjer je voda + zmeraj ob racunalniku na mizi. Vsakic, ko grem v kuhinjo ali kopalnico, pijem in pol ob racunalniku. Samo kozarce si postavi in akcija Pa eno brco v rit za manj gresenja! Javite se kaj