Teja K
|
dobro jutro ! Mala meni moja G. naredi tudi ta pregled istočasno ob prvem pregledu, vsaj v prvi nosečnosti mi je to naredila, sedaj pa berem na tem forumu razne stvari in mi ni čisto nič več jasno kar se tiče NS. Ali je to res plačljivo? Ker ko sem jaz 8 let nazaj bila noseča to ni bilo plačljivo in mi je G. naredila ob prvem pregledu v 12. tednu. Ja tudi to je pri moji G., da imaš prvi pregled šele v 11. ali 12. t, je pa res, da imam G. še zmeraj v MB-ju in je verjetno tu razlika. Kaj pa vem. Moja slabost pa se pojavi, ko se zjutraj v postelji zbudim, nato mine, se spet pojavi, mine,... tako, da nikoli ne vem kdaj me bo "presenetila". Me pa prsi bolijo grozno, še posebej zvečer, ko slečem moderc, da grem pod tuš, ojojo. Pa spala bi, pa ne morem, se ponoči zbujam in potem ne morem nazaj zaspat, zjutraj pa čez dan pa bi lahko kr sede za compom zaspala... ja tako je to. Sem očitno že pozabila od prve. Mi je pa presenetljivo, da je špikanje popustilo, občasno še špikne, ampak ne vsak dan in tudi ne konstantno, verjetno imam že vse raztegnjeno od prve nosečnosti
|