|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
2.10.2009 9:18:47   
Korina*
frcafela,...moje sožalje ,....res mi je žal....user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.10.2009 9:21:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

Punce,

za nekaj časa se poslavljam od vas ... včeraj je po dolgoletni bolezni svoj boj izgubila moja babica. In sem jezna nase, ker sem se prepozno odpravila k njej in sem jo zamudila. In sem žalostna, ker sem jo videla tako nebogljeno v postelji, ko sem jo šla pogledat in se poslovit od nje še zadnjič. Včeraj dopoldne sem še govorila z njo in ker sem vedela, da je zelo slabo z njo in da nima več veliko časa, sem ji povedala, da sem noseča. Joj, kako vesela je bila. Je rekla, da ima ogromno napotkov zame, vendar sem tudi to zamudila user posted image :

Pridem nazaj, ko me bo srček vsaj majčkeno manj bolel.
Čuvajte svoje pikice in dobro opravite na pregledih.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.10.2009 9:31:33   
markicaa
frcefela iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.10.2009 9:39:50   
Teja K
Frcafela zal mi je objemček zate

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.10.2009 9:44:59   
mala
Dobro jutro nosečke!user posted image

No jest se danes malo bolje počutim, sem že generalno sčistila stanovanje, glih obratno od včeraj, ko sem bila čist fuč. Mi tole vreme zgleda pašeuser posted image .

Slabosti-so se okrepile predvsem zvečer, tako da od popoldanske malice nč ne spravim več vase..kile so stabilne zaenkrat sem se zredila za 1kguser posted image .

Že kaj razmišljate, kam boste šle na NS? Jest bom šla najbrž k dr.  Reševi, mogoče k dr. Pušenjakuuser posted image ..

No, da še pozdravim nove Majčice, in čestitke vsem, ki ste videleuser posted image , mi še čakamo na pregled- še 13dniuser posted image

frcefela-moje sožalje za babicouser posted image user posted image drži se.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.10.2009 9:52:37   
Teja K
dobro jutro user posted image !

Mala meni moja G. naredi tudi ta pregled istočasno ob prvem pregledu, vsaj v prvi nosečnosti mi je to naredila, sedaj pa berem na tem forumu razne stvari in mi ni čisto nič več jasno kar se tiče NS. Ali je to res plačljivo? Ker ko sem jaz 8 let nazaj bila noseča to ni bilo plačljivo in mi je G. naredila ob prvem pregledu v 12. tednu. Ja tudi to je pri moji G., da imaš prvi pregled šele v 11. ali 12. t, je pa res, da imam G. še zmeraj v MB-ju in je verjetno tu razlika. Kaj pa vem.

Moja slabost pa se pojavi, ko se zjutraj v postelji zbudim, nato mine, se spet pojavi, mine,... tako, da nikoli ne vem kdaj me bo "presenetila". Me pa prsi bolijo grozno, še posebej zvečer, ko slečem moderc, da grem pod tuš, ojojo.

Pa spala bi, pa ne morem, se ponoči zbujam in potem ne morem nazaj zaspat, zjutraj pa čez dan pa bi lahko kr sede za compom zaspala... ja tako je to. Sem očitno že pozabila od prve.

Mi je pa presenetljivo, da je špikanje popustilo, občasno še špikne, ampak ne vsak dan in tudi ne konstantno, verjetno imam že vse raztegnjeno od prve nosečnosti user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 10:30:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
2.10.2009 10:35:14   
Teja K
Zivepo jap, sem sigurna, ker mi je to takrat rekla, da bo kar naredila, če že vse drugo dela, ne vem sicer zakaj, ker sem bila takrat stara 27, ampak je naredila.

Zato mi je sedaj tolk bolj čudno vse ko to berem user posted image , k ta test se dela zaradi downovega sindroma a ne?

Hmmm čist sem zmedena v tej nosečnosti, nič mi ni jasno, 8 let nazaj je bilo vse bolj easy user posted image user posted image .

Saj NS verjetno ni obvezna, to je samo zato, da se nosečka pomiri a ne? Dajte me malo razjasnit user posted image , prosim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.10.2009 10:53:10   
srček30
Pozdravljene majčice, se bolj malo oglašam ker imam ful dela v službi, pol pa še s tamalo ko ima 14 mesecev.
Najprej čestitke vsem ki že imate potrjeno user posted image .
Jaz imam pregled v sredo in komaj čakam. Test sem naredila par dni po zaostankuuser posted image , kajti sem jo imela redno. Ampak mi še ni čisto jasno da sem user posted image , ker v prvo sem imela več znakov, sedaj pa skor nič, razen da hodim skozi na wc in me vsako toliko mal pošpika, pa vsake toliko čutim nko rahlo slabost.
V prvo sem pa imela tko občutljive prsi, da se nisem smela niti tiknit.
A mislite da je možno, da znaki niso enaki v prvi in drugi nosečnosti?

Pa še to me zanima, če je imela katera primer. Sedaj delam po 4 ure (skrajpšan delovni čas). Kako mi bodo obračunali porodniško? bodo upoštevali plačo 4.ih ur ali izračunajo to x 2?

Hvala,
lep pozdrav

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 10:57:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
2.10.2009 11:48:36   
Teja K
Zvepo hvala za odgovor, res prijazno od tebe, da si si vzela čas in mi razložila boj podrobno in pregledno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
2.10.2009 11:58:58   
mala
joj zivepo-sem se malo uštelauser posted image , pregled imam čez 14dni, en dan za tabo-ti me boš prehitela za en danuser posted image

Teja K- ti je zivepo res lepo vse razložila, NS je plačljiva in ni obvezna in ginekolog, ki to preizkavo izvaja mora imeti licenco...ne vem pa kako je bilo pri tebi?
Tudi mene mal firbec matra kakšen je dr.Pušenjak v živouser posted image ..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.10.2009 12:02:30   
Teja K
Oj Mala, tudi jaz ne vem zakaj mi je to takrat delala, vem edino, da je ravno tisti dan dobila nov aparat in ga je mislim, da preizkušala, pojma nimam. Vem da je rekla, da bova naredili Njuhalno svetlino in da bo to trajalo malo dalje. To je ves moj spomin na ta dogodek in pa slikica, ki sem jo dobila na ultrazvoku user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:10:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
2.10.2009 12:14:33   
Teja K
zivepo in mala je možen kasnejši pregled, imam ga jaz in sicer 1. pregled šeleeeeeeeeeeeeeeeeee 6.11. to je še več kot mesec dni user posted image . Sam toliko da vaju potolažim

Neposredna povezava do sporočila: 790
2.10.2009 12:33:05   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz sem včeraj imela prvi pregled pri G, sem v 6t6d, srček bije in PDP naj bi bil 17.5.2010.
Danes sva šla z našim malčkom na nek pregled in je tudi vse ok oz. ni nič slabše.

NS imam 10.11.09 pri dr.Pušenjaku.

frčafela moje sožalje

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
2.10.2009 12:37:29   
Anonimen
Se se pozabila podpisat, Anonimna B

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
2.10.2009 12:41:11   
Teja K
Anonimna, meni več nisi anonimna, ker spremljam z e sporočili, kaj se na forumu dogaja mi je tvoj nik izpisalo.

Ampak vse čestitke ob uspšenem pregledu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.10.2009 12:46:10   
Anonimen
Ok, bi te prosila da ostane moj nick do NS Anonimen, ker že sodelujem tukaj gor v drugi temi in nebi rada da na forumu prej izvedo za nosečnost kot pa bližnji.
Pa če lahko tista ki ureja seznamček popravi PDP.

Hvala user posted image

Anonimna B

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
2.10.2009 12:49:36   
Teja K
user posted image Valda, da ostane anonimno, Anonimna B, sam je pa zanimov, da je taka napaka na forumu user posted image , se mi ne zdi prav, da če hočeš biti anonimen to nisi v teh primerihuser posted image .

Jaz ne bom nč sčvekala user posted image , sam opozorila sem te user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.10.2009 13:02:02   
mala
Se mi zdi da se čakanje na prvi pregled zmeraj tok vlečeeeee,
TejaK-res ne bi bila rada v tvoji koži, tvoj pregled je pa res daleččč, jest priznam da tako dolgo pa ne bi mogla čakat in bi šla na samoplačniškegauser posted image , koliko boš pa noseča takrat? Pol boš imela še isti teden NS?

Zivepo...ja pa še po kakšen user posted image nasvetuser posted image  bi šle lahko k njemu, moram še kolegico zaslišat, k je bila pri njemu, če ji je bil vredu.

AnonimnaB-user posted image  za user posted image , zdej se nam boš lahko kmalu razkrilauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.10.2009 13:09:05   
Teja K
user posted image Mala jaz bom takrat noseča malo manj kot 12 t. Je pa res, da me je tudi v prvi nosečnosti že tako naročila. Kolikor vem, mi bo istočasno naredila NS, vsaj tako sem razumela sestro po telefonu. Če pa ne bo NS takrat pol pa ne vem kaj bom naredila, potem bom tudi jaz šla verjetno v Ljubljani k dr. Pušenjaku....

Saj bi jaz tudi šla samoplačniško, ampak meni je full grozno, da nekdo drugi po meni šari kot moja zdravnica, še posebej kak moški, vem da sem smotana, ampak takšna sem in zato niti ne razmišljam v tej smeri, da bi šla kam drugam, če bi me preveč skrbelo bi raje k moji G. poklicala pa sestri povedala, da me skrbi pa poskusila prejšnji termin dobit, ampak sem strahove iz glave počistila, tako da bom počakala na takrat.

Saj ko zdaj vidim na forumu tudi ni dobro če prehitro greš, ker se kaj ne vidi al pa se kaj ne sliši in pol si prestrašen user posted image , upam, da bom imela velikoooooooooooo dela, da bo hitro minil en mesec pol pa še samo 4 dni pa bo user posted image  (marička se tolažim user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.10.2009 13:12:35   
bubolin
Pozdravljene souser posted image

Kakšen grd dan, a nee? Ta dež čisto zamori - vsaj mene user posted image Sem kot ena cunja ki se ji nič ne da, pa še torto moram speči, ker ima jutri prijateljica rojstni dan in sem ji obljubila - aa joooj user posted image

Za NS pa nameravam iti k dr Pušenjaku.

Frcefela moje sožalje ob izgubi babice   user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.10.2009 13:25:57   
Teja K
Bubolin ojla!

Moram ti rečt, da bi današanji dan bil meni čisto pisan na kožo če bi:
- ne rabila v službi,
-doma ne imela dela,
-bi lahko ležala v postelji,
-bi mi nekdo pijačo in hrano v posteljo nosil,
-bi bil fini televizorski program,
-bi ležala v naslonjaču z muckom v naročju in brala knjigo :-).

Ker nič od tega ni na razpolago, ali vsaj v bližnji uri, se stranjam da je vreme blek user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.10.2009 14:02:36   
bejbobo
Zdravo moje souser posted image ! Dan se je kar popravil, kaj ne? Sploh pa za mene... user posted image Vsi oblački dvoma so izginili, kajti v mojem trebušču pikica pridno raste in srček ji bije na vse pretege. Uhh...kako sem si oddahnila. Nič več potrebnega ležanja, končno bom lahko odšla na dolgo zaželjene sprehode.user posted image
En zares lep pozdravček vsem!user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Ali je nevarno sprožiti porod?
Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...

Uporaba kolesarske čelade
abee

Zakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?

Ker ne paše k mojemu izgledu (17%)

Ker mi pokvari frizuro (17%)

Ker je predraga (7%)

Ker se počutim varno tudi brez čelade (34%)

Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (24%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!