Teja K
|
Dobro jutro somajčice in lep pozdrav vsem novim ! Sem sicer eno sporočilo že napisala, pa zgleda, da imam danes težave s tem forumom in ni bilo objavljeno. Fiška tudi meni je bil ta avatar tako všeč pri Zvezdici, da sem si ga kljub temu, da ga nekdo že ima naložila. Saj nimava istega datuma poroda, zato se otrok drugače razvija . Drugače sem pa ugotovila, da odkar hodim na trebušne plese, se mi je prebava zelooooooo izboljšala, ščipanje je prenehalo odkar malo več počivam, slabost pa še ostaja, me občasno napade, tako da ni konstantna ampak me zmeraj znova presneti. Sem pa že ugotovila, da imam željo po določeni hrani (tuna mi noro diši, zelje, repa, sendvič s poli salamo, paradižnik in ena omakica iz zdenka sira, ki jo moja sestrična naredi skupaj s popočenimi piščančjimi prsi in pečenim krompirjem ). Moram pa priznat, da me tečnoba res redkokdaj napade, samo takrat ko sem noro utrujena. "Normalno" utrujena pa sem kar naprej, ampak ponoči pa ne morem spat, se zbudim že ob 2 in čakam dremljem do 6, ko potem zaspim in me čez 15 minut budilka zbudi, jaz pa bi še spala, zato vsak teden komaj čakam vikend, še jutri ustanem pol pa vikend in bom spalaaaaaaaaaaa!!! Kako pa je kaj pri vas? Slabost, špikanje, tečkanje?
|