HM84
|
Punce, lepo, da boste naše malčke peljale malo plavat Tud jaz nisem preveč za v kopalke, kot Blue ne, pa še ne da se mi tolk delč vozit Ko pa boste šle, pa pričakujem kakšne slikce GH- jaz tud še kar ne upam nič dat Me pa zanima, kateri čaj dajete našim malčkom? Jaz sem do zdaj Alexu kuhala komarčka, pa se mi zdi, da ni lih preveč navdušen nad njim... Sem pa zdaj prvič skuhala čaj za otroke od Baby Val-a. Smo ga dobili za darilo, samo so mi v lekarni rekli, da ga lahko prav tako pijejo dojenčki. Bomo vidli, če mu bo pasal... Drugače pa kakšnih kamilc mu nočem dajat, ker so že meni prav ogabne, mi smrdijo Sem pa gledala danes tudi Hippov instant čaj Za lahko noč, ki je od drugega meseca dalje. Tako da, če ne bo Baby Valov v redu, bom probala še tega... Mi je pa prodajalka rekla, da baje obstaja (zdj sm pa pozabila... a od Fructala al od Hippa) sok od 3-eh mesecev dalje - v kozarčkih - pozna katera? Črna ovca - na moji kmetiji se je znašla, če katera hoče No, grem še malo kmetovata, da našparam za en traktor, da bom lahko orala... se mi na roke ne da več... Tako, da skočim še jaz k vegeterijankam pogledat...
|