Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Povodec za otroke je pa super ideja. Saj ga nimaš cel čas gor. Dober je če imaš več malih otrok (roke imaš samo dve) in si na kakšnem nevarnem mestu ali kjer je ful ljudi. Boljš na povodcu kot, da se otrok izgubi ali da se mu kaj naredi. V tujini to precej več uporabljajo, pri nas pa še nisem vidla. sem videla na morju. niti ni tako strašno... otrok ima možnost gibanja, starš pa si lahko kdaj pa kdaj odpočije, če je otrok ... moj včasih za Oskarja pravi, da ga bo kar na povodec dal,... ker iz rok se ti slej ko prej sname, s povodca pa bolj težko,.. nama je požrl živcev, ko smo šli na sprehod: se kar naenkrat spomni spremeniti smer (v teku)... čeprav sva imela kondicijo, sva ga včasih komaj ujela! no, zdaj je že zrasel... in lažje razume, zakaj se ne steče na cesto, zakaj je potrebno počakati itd. HB! pa da ne bo kdo narobe razumel... toliko kot sem se ukvarjala z Oskarjem, se z nobenim drugim otrokom ne bom... upam, ker je do sedaj res potreboval 100% pozornost pri vsem! lake, za justovo kozmetiko pa ima Dudica en kontakt, se mi zdi,... še jaz rečem eno vegetariansko: moj brat je bolj v tem smislu začel pri prvem otroku. da ne bo jedla hrenovk pa te svinjarije, otročku pa se je tako luštalo po mesu, da smo jo zalotili, kako krade mačku s krožnika (hrenovke, seveda)... od takrat naprej je meso! telo samo pove, kaj potrebuje.
|