clara23
|
Jutro, Najprej VSE NAJ NAJ JAŠIJU!! zoja miša, pa sem res čisto spregledala tisti tvoj post Pa mi ni jasno kako, ker sem včeraj vse prebrala No, vaćno, da si "uživala" . Ja, Karmen ima pa res luškan salonček¨, pa na splošno je taka fletna in prijazna punca! Še malo pa šibate na mooorrrjeeee! Uživajte in srečno vožnjo! Gajka, jaz nebi skočila s padalom za nič na svetu . Pri cca 12 letih sem si pa full želela z bungeejem skočit, pa me zaradi mladosti niso pustili..zdaj sem pa pred cca 6 leti kar naenkrat dobila strah pred višino in me noben hudič nebi spravil na tist štrik . Našemu dedku se je pa spet poslabšalo . Zdaj so mu poleg tumorja na prostati ugotovili še raka na debelem črevesju, pa še pljučnico je staknil . Včeraj se je pa zgleda kar sam napravil v svoje cote in je hotel oditi z bolnice, pa je bil preslab in je padel in si še rebra polomil . Pa zdaj nima več katetra skozi sečevod, ampak kar direkt z ledvic Pa še ena cevka je iz ledvic, po katerem odteka kri Pa včeraj je klical, da želi nujno videti našo mami..je šla tja, se pa sploh ni spomnil da jo je klical . Je pa opazila, da njegova postelja že 3 dni ni bila preoblečena . Tudi tista vrečka, v katero se je iztekala kri iz ledvic je bila natleh strgana Je rekla mami, da je bilo po tleh tako umazano, kot bi nekoga tam zaklali Zgleda, da sestre nič kaj dosti ne skrbijo za čistočo in bolnike . Tudi ko sva bila nazadnje z očetom pri njemu, sem opazila, da se mu je tista igla za infuzijo nekako staknila in je zato krvavel. Sem šla do sester in prosila, če lahko zadevo uredijo, pa je samo prišla pogledat in rekla da bo..v naslednje pol ure, dokler sva bila z očetom tam, ni prišla previt Zgleda, da bo treba prešaltat iz vljudnega obiskovalca v "bitchi bitch" varjanto..
|