Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Takrat, ko sma ga vpisvala, še nisma vedela, da bo on tam sploh kdaj delal. Moj dela v zasebnem vrtcu. Tam imajo taka moderna igrala in telovadnico, ker je to bolj "športni vrtec". Letos je čisto poln ta vrtec in je lahko samo še na čakalno listo vpišeš. Mogoče ga pa res drugo leto prestavima.
Ne vem kaj je to. Mogoče spet tisto eno "obdobje".
Pa helikopterja se mi je začel bat, ko se ga še pred tednom dni ni bal... Ampak je pa izjemno trmast, zdaj če kaj ne dobi začne kar pljuvat.
.
.
za čvekice čaka!
Kot pokvarjena kaseta! Včeraj je ta prečudoviti recital pripravil celo na igrišču in to tako glasno, da ga je
Ne pomaga nič, ne ignoriranje, ne dopovedovanje, da mi te besede ne razumemo, prepovedat je pa itak nima smisla, ker bo pol še bolj zabavno...
Sva se z
(recimo, da je to faza ane)
Res nisva imela nobenega dela. NA plaži so se sami zaigrali. Mivka je zares idealna plaža za otročke.
A ste ve tudi morale za zdravniškega pred vrtcem otroku najprej naredit bris ritke?