Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pri nas je peščena plaža nujni pogoj haha

A ste ve tudi morale za zdravniškega pred vrtcem otroku najprej naredit bris ritke?
ni kej so furbasti....
Me pa zanima - ker vem, da je čist suh in da tud kaka v kahlico - a je tole kakanje prakticiral takoj v kahlico al ne? Sploh ne vem, kok naj Zari dopovem, da tud kaka lahko v stranišče ali kahlico.
. Če pa katera želi ledeno, pa tole zanjo:
. 1 uro noči sem preživela pri Roku zraven njegove postelje, ker ni nikakor zaspal nazaj. Pojma nimam, kaj ga matra...
Še dobro, da je bila ta mala varno ugreznjena na blazini za dojenje, da mi ni iz rok padla.
Ah, bo že menda enkrat...
.
. Imamo namreč nemškega ovčarja, starega 4 leta in nikakor noče sprejeti Marka..ima take ljubosumnostne izpade da je groza, da ne omenim, da ga je prakrat že skoraj ugriznil. Renči nanj, ga odriva s telesom tako da pade po tleh, ma groza no. Itak ni Mark nikoli sam zunaj, ampak temu psu res ne zaupam in sploh ne vemo kaj naj..smo govorili z lovci in veterinarjem, pa sta predlagala, naj mu Mark nekaj časa daje priboljške, pa ni napredka..zdaj sta samo še dve možnosti..al psa prevzgojit, ali pa evtanazija..ker če ga bo 1x šavsnil, ne bo dobro, ker gobec ima pa ogromen..
Ne vem zakaj je samo provokacija na KM?? Zakaj potem ni na vsa tista živila, ki je izzvenela alergija na njih.