Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:28:05
Anonimen
jaz tudi ne kuham danes. smo se k tasci povabili. drugac pa: jap, kerensa. nedelje mam rezervirane za stedilnik pa govejo juhco!uno tapravo, domaco. boze nedaj, da je ne bi bilo!
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:58:41
matejchy
Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem.
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:16:49
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy
Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem.
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:39:57
srki
Jaz sem zadnje čase tako ali tako povsod bolj malo. Kuha mami, nekaj sem sicer priskočila na pomoč, da nimam glih slabe vesti . K maši pa nisem šla že kar lep čas, v OŠ redno, potem čedalje manj.
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 12:17:14
matejchy
Ja kaj pa tiste, ki imate otroke in ste verne jih ne pošiljate k verouku in maši, al jih pustite kr same. Ko so že enkrat večji je razumljivo da lahko grejo sami peš, sam v 1. pa 2. razredu bi pa mogli starši it zram.