Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, če slučajno nima nobenega smisla za estetiko, tako kot naprimer jaz
. No pa mi povejte, mi2 imava antracit streho, bela okna, bele škatle, namen imava narediti rdečo fasado in siv cokel, a paše skupaj??? 
Meni je bila sicer všeč rdeča, ampak sva se zmojim fikno odločila, da redče fasade ne bova dala, ker se pač čisto vsaka že po nekaj letih spere in je potem grda. Se je res še čisto vsaka, pa da je še ne vem kako kvalitetna barva.
, temveč v malo bolj umirjenih tonih, mogoče z nekoliko oranžne nianse (bodisi bolj intenzivno, bodisi bolj v pastelno smer, mogoče že bolj proti bež (oziroma je verjetno to najboljša izbira)). Zraven pa bela in/ali zelena (morda blizu nianse strehe, lahko tudi kakšen drugačen ton; lahko je zelene tudi bolj za vzorec, da le malo poživi vso zadevo - sploh če bi se uporabila zelo intenzivna zelena). Recimo približno v takih kombinacijah (bi bilo pa dobro predvsem zelene tone uskladiti s tegolo - torej nianse zelene ne bi bile nujno take kot na teh slikah):
)