Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tako da smo v Sežani dobili nadomestnega, pa avtovleko. To je bilo edino slabo, pa še to se nisem preveč sekirala. Smo bili malo pred polnočjo že doma.
Mi gremo v soboto vsi skupaj po trgovinah - najprej novi C&A v BTC-ju, potem pa kak H&M in ostale. Spodaj v hali A je neka (vsaj zame) nova trgovina z otroškimi oblačili, kjer so cene denarnici neprijazne, ampak dizajni so pa hudi! Malce me spominja na Desigual, ki je meni noro všeč. Kakor koli, Nika je tudi večino lanske poletne garderobe prerasla, zato ji moram dokupiti. Nekaj smo kot običajno dobili od sodelavčeve ta male, ampak še kar nekaj uporabnih kosov manjka. Vsaj glede čevljev smo kar preskrbljeni za poletje oz. tole prehodno obdobje. Mogoče ji kupim le še kake espadrile.
priznam, občasno vas preberem. Vzrok nepisanju je ta, da ne želim razkrivati kaj počnem oz. počneva z Nino. FB (pa tako sem ga črtila) je bolj varen. Vsaj jaz, naivna dušica tako mislim. Valla, hvala za kontakt... Fotke tvojih fantov presunljive. Človek se šele zave, da otroci rastejo kot konoplje.
.