Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kremsnite, samsnite,... 8.6.2005 19:46:52
|
|
|
|
SaaS
|
Mislim, da je največji problem pri vsem skupaj salmonela, zato tudi odsvetujejo surova jajca v vsaki obliki. Torej šamšnita (stepen beljak) - ne! Ostale pa sem jaz jedla vsake toliko, ampak sem res pazila, da so bile sveže, enako sladoled. Med nosečnostjo sem bila še bolj pazljiva kot med dojenjem. Če pa sama delaš kakšno skutno torto ali podobno, pa raje uporabi kupljeno pastzerizirano kot pa kakšno domačo, ker je spet večja verjetnost kakšne okužbe.
|
|
|
|
kremsnite, samsnite,... 8.6.2005 20:25:52
|
|
|
|
Natasa-6
|
Najvecji problem je res salmonela, a vejetno se kaksne bakterije, ker je pac vse surovo. Sveze jajce so tudi v kremsnitah (jaz jih za doma narejene kremsnite sicer segrejem, ne pa prevrejem), isto je v skutni torti. Pa razne smetane. Kaj pa vem. Jaz sem pazila med nosecnostjo in med dojenjem, zdaj pa vidim, da ene mamice brez razmisljanja jejo vse, tudi tiramisu, sveze sircke,... Pa spet ne vem, ali jaz pretiravam, ali so druge prevec brezskrbne?!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Strahovi v nosečnostiKako ženska doživlja obdobje nosečnosti, katere so njene najpogostejše skrbi in strahovi. Kako nosečnost in prihod otrok...
Zadnje s foruma
Druga nosečnostпеперутка16Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?6 mesecev je zadostna doba. (
8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (
8%)

Najmanj eno leto. (
38%)

Več kot eno leto. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!