Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Če pa ta dieta res ni zate probaj kor so ti že punce svetovale po Montinjacu, samo tam se moraš pa 90 dni držat.....
Drugače pa, če imaš namen kaj shujšat se boš morala marsičemu odpovedat...sicer pa sama najbolj veš. Samo, če ti po pravici povem si me malce razzočarala.....
ampak sem naredla ful velik korak in sem mičkano ponosna nase... začela sem z dieto in začela sem se gibat, četudi je dieta propadla ne pomeni, da se ne bom pazla.... se bom in se tud danes pazim... ponosna sem pa zato ker sem se začela gibat in vsak dan sem zunaj pa še pol na kolesu ati je še nekaj podobnega orbitreku kupu
.......za enkrat še ne vem za kaj se gre.....predvidevam da so Šimeta nekje nevede "ustrelil", ker se večinoma vozi z mojim avtom in niti slučajno ne po omejitvah.....upam da je kazen čim manjša, ker če mi bojo še kake pike nabil, se bom pritožila da jih naj kr njemu