birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver birdy s tasco sem tako tako, je par takih povedala, ko sva jim povedala za locitev,(kaj vse jo je motilo na meni) da ce ne bi bilo aljaza, bi jo pred vrata postavila.....misilm pa, da je za aljaza najboljse, da bi bil tam do septembra, potem pa v vrtec....nisem si se cisto na jasnem,....ker moram pa rect da aljaza ma pa res rada.....samo mene ne ce bo pa rekla ne, pa bomo drugo resitev iskali, v skrajni sili ga bo moj ati pazil, ki je doma.....je pa aljaz do zdaj ene trikrat samo videl mojega oceta, tasco pa kar dosti, tako da zaradi aljaza bi bila boljsa resitev tascca, ker jo je bolj navajen.....sem v dilemi se vedno, priznam, ker nocem, da bi mi potem kdaj naprej vrgla, da ga je cuvala....po drugi strani pa si mislim klinc za aljaza je to najboljse.....in potem si ze spet mislim, pa kaj moram vse pozret? ehja... Ah ja, vse tašče majo res rade svoje vnuke, sam svojih snah ne Mah, sam tole je pol mal smotan, mene bi ful skrbel da bi mi tamalega ščuvala proti meni. Mislm pa da naprej ti pa ne bi metala, če ga ma tok rada kot praviš bi se še hvalila: jst sem pa svojga vnuka merkala Drugač pa ne vidim problema v tem da bi ga tvoj ati merku. Sej nenazadnje ko grejo otroci v vrtec vzgojiteljic sploh ne poznajo. Tle bi bil pa vsaj mal znan, pa preden greš delat ga mal večkrat pripeleš pa se te naši čmrli hitro navadjo.