hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša naj se noči izboljšajo Našer nočke so no coment totalno porazne, Žiga se skoz zbuja, sploh ne vem zakaj, ne kaj narest. Sem že čist obupala, ma to lahko tud na uro, dve ustajam , če ga dam pa k nama pa spi, ene dvakrat za dudo zajokca. Pa bot pameten kaj narest. Včasih grem ob 10 spat pa do polnoči že 5 x vstanem, bolj redke so noči ko me pusti spati vsaj do dveh. Upam, da se tole porihta. same here. pri nas ista pesem Pri nas tut, matr.... In tudi pri nas se je začel ene dva dobra meseca nazaj. Na dve uri, na uro se tamal zbuja oz. pomoje se ne zbudi ampak v polsnu jamra pojokava, sitka ipd. Včasih pomaga duda. Itak jo mata oba že od rojstva, zdej si jo sama najdeta in data v usta. Včasih pomaga čaj,mleko, včasih če ga obrnem s trebuha na bok, včasih če ga božam, včasih nič... Včasih ga vse skupi še bolj razdrma. In seveda ko začne resno vreščat zbudi še tamalo, moža...in še pol naselja zraven. Mene je to spanje že do konca zafrustriralo, ker smo probal že vsega boga in ni nič boljše. Malo se še z zobi tolažim, ker zdej rinejo počas zgori ven, ampak se bojim da to ni razlog. Ah...sprijaznim se pa težko, ker sem totalno neprespana, utrujena od tega in se mi zdi da sem tudi precej zživcirana. Tko, da.-..evo niste same.