sjmm
|
claud-kar se tiče mojih izkušenj s hranjenjem po kaki bolezni so itak zmer težave, pa imamo vse mulčke kar dosti ješče, pri teh malih čmrljih pa je še težje, a vsaj pri nas je pač moral miniti en čas, ko smo bol tekoče uživali, potem pa je počasi spet šlo vse ostalo. se mi zdi, da se jim mora povrniti apetit in nekako ščistit vsa sluz, pol pa spet papcajo, tko ta velki kot ta mali....TKO DA NE OBUPAT, pa ponudit pač tisto kar gre najbolj v slast. ja, mlea taki so pač naši najdražji, moj pa ponavadi mal pred kosilom privleče domov en kup sladkarije in seveda vsi hop, jaz pa se trudim s kosilom, da bo bio, pa zdravo pa toplo, pa za rast ipd bedarije, on pa s tem...pa, ja sej bojo po kosilu, sam jaz bom zdej mal...ja, a oni ga bodo pa gledal majchy23-vlaženje zraka pri nas vedno pomaga, pa kaka kremica - materina dušica v toplo pleničko in na prsa ali kamilice segrete in v toplo pleničko na prsa, no tko pri nas naredimo, itak pa pravijo, da traja približn enak cajt z lajšanjem ali brez, a ima človk vsaj bol filing, da je nekaj pomagal malim čmrljom.