Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Hkrati me zanima tudi kako naj zdaj vsaj približno ta mesec računam dneve ovulacije? Ali ima katera kako izkušnjo s tem, da se v tretje težje prime, ker pri nas se je v prvih dveh poizkusih takoj prijelo.
Zato sem zdaj tolikobolj žalostna.

je neredna za znoret, bazalna temperatura odpove, ker je najvisja dva dni po M, potem pa skozi enaka... tako da tudi pri meni je zmeda
in cakamo na
. KO se bo prijelo se bo, ce pa tam nekje do maja, nic ne bo, bomo sli pa na pregled. Vendar upam, da se cimprej prime, sem sele v drugem krogu. Sumila sem da sem imela O prejsni teden, vendar me je vceri full špikalo po jajcniku. Zdej pa za vgnezditev, je bilo se prehitro, za O po mojem prepozno.... nic bo treba pocakat do 25.10
, ker sva prej uporabljala kondom, a mislim, da je večja verjetnost psiha in preveliko pričakovanje.
Zanima me, če je katera plačala članarino na strani Fertilityfriend ali uporabljate demo verzijo? Jaz bi se rada učlanila, ampak me malo skrbi, ker moraš napisati svoj naslov. Upam, da potem ne pošiljajo kakšne pošte. Problem je v tem, da s fantom živiva pri njegovih in ne bi rada, da ostali vedo, da delava na naraščaju. Zato si v nabiralniku niti pod razno ne želim videti kakšne kuverte, zgoraj pa na veliko napisano Fertilityfriend.
. Sej kaj ti pa morjo ce ti napises Janez Novak, Slovenska 5, Ljubljana? Ce noces posto, je vseeno kam hodi, ce hodi.
Ko bo za mano pregled... pa več ne bom anonomna.
Čeprav se še ne upam preveč veseliti, glede na vse kar me je že doletelo.