|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jok nonstop
20.11.2009 11:55:36   
koala
Aromeja lepo je prebrati da gre na bolje.
Jaz ti želim da se stanje čimprej popolnoma spremeni, do takrat pa veliiiiiiiiiiiko potrpežljivosti.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Jok nonstop
21.11.2009 18:50:53   
aromaja
lenca1, mi smo kupili kar eno čist navadno pleteno dekico, ki je malo elastična in potem zavijali po navodilih, z interneta. Imaš pa v tujini ful enih dekic, ki so prav za zavijanje-miracle blanket swaddle-me odejica...
Če kupuješ navadno odejico, naj bo kvadratna, naša je 90x90 cm in malo elastična.
Midva jo zavijava takole:
http://www.newbornhelpline.com/images/swaddling.jpg
s tem, da ker imava kvadrat, lahko potem rep zadnjega zavoja zatakneva spredaj, ker je dovolj dolg (težko to pisat, bi bilo lažje, če bi imela slikano svojo "štruco"). Če ne bi zataknila, ampak samo zatlačila pod njo, bi se tiktak razvila.

< Sporočilo je popravil aromaja -- 21.11.2009 18:55:12 >


_____________________________

Whatever.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Jok nonstop
21.11.2009 20:05:23   
Ryssa
Tudi naš je bil ena taka tečka mala. Sem že imela velikokrat vrh glave vsega in podobne misli kot jih je imela aromaja.... velikokrat sem se zarekla da je to edini otrok. Samo kričanje je bilo. Ko bi vsaj jokal, ne, on je kričal.
Pa je bil kak dan vredu, pa spet ne... potem ko je rastel je bil recimo kak teden včasih celo mesec znosen, kak mesec pa res neznosen, neprestano kričanje. Nikoli pa ni bil povsem priden, da bi npr. nekje tiho ležal in se igral vsaj 5 minut. Sem se pač sprijaznila da je bolj zahteven otrok. Pri nas je bil problem še to, da ni hotel biti na rokah.
Krče smo pa lajšali z kapljicami biogaia in pa z koroškimi kapljicami, to nam je RES pomagalo, ker če ne bi se mi tako zrolalo takrat. Pa se tudi pri njemu krči niso kazali nujno kot zvijanje, včasih ga je zvijalo, večinoma pa je kričal brez zvijanja, po kapljicah pa očitno izboljšanje.
Zdaj je star 15 mesecev z dihalnimi težavami, smo šli na testiranje za alergije in mu je bila ugotovljena alergija na mleko. Ko smo mleko ukinili je postal čisto drugačen otrok, čeprav zdaj po dopolnjenem enem letu ni bil več takšna tečka, ampak vseeno je bil ves čas nezadovoljen. In zgleda da je bil glavni krivec za vso tečko ravno mleko. Saj ne rečem, da zdaj je pa rožica. Zna biti tečen ampak takrat ko ima razlog. Vedno vem da je ali lačen ali zaspan ali samo siten.... takrat je bil pa tečen nonstop. Vedno mu nekaj ni pasalo.

Jaz sem mnenja, da otrok ne joče za brezveze, da ga sigurno nekaj muči. Saj imamo malo bolj tečne otroke, ki več jokajo, samo neprestano tečnarjenje in jokanje se mi pa ne zdi normalno. Iz svoje izkušnje sem se marsikaj naučila in bi pri drugem otroku sigurno drugače postopala.
Tako pa sem bila jaz jezna na njega, dejansko pa ga je ves čas nekaj mučilo. Pediatrom se pa tako ali tako zdi vse normalno.

Se je pa pri našem tudi odražalo moje razpoloženje in še vedno se. Ko sem jaz tečna, je sigurno tamali tudi. Pa ko je bil majhen je jokal in potem sem postala tudi jaz živčna, če je bil moj doma še on, pa sva se od živčnosti že kregala, oba nervozna in tamali je še bolj kričal....začaran krog.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Jok nonstop
22.11.2009 10:43:24   
manna
Ryssa, tole me je pa malo prestrašilo - torej je lahko alergija na KM, pa otrok nima nujno rdečih nitk v blatu, krčev, izpuščajev...? Naša je sicer dobrovoljček, stara 5,5m,  se pa zadnjih cca 6 tednov ponoči premetava, stoka, tarna, jamra, ima ful vetrov, skratka nekej jo matra. Zdaj pa razmišljam da ni morda malo občutljiva na KM.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Jok nonstop
23.11.2009 10:00:44   
Ryssa
Naš ni imel nikoli kakih posebnih znakov ki bi kazali na alergijo. Še težo je pridobival nadpovprečno. Mogoče samo to, da ni imel nikoli čisto gladke kože na obrazu. Na zunanji strani ličk je imel take mini mozoljčke v kožni barvi, ki so bili vidni samo pri svetlobi.
Bil pa je tečen, kot mali dojenček je imel krče, pa tudi kasneje ga je veliko napenjalo, da je prdel, ponoči se je premetaval...

manna tvojo pupo pa možno da zobki mučijo. Zaradi zobkov jo tudi lahko napenja. Če pa sumiš mleko, ga pa ukini za kakih 14 dni pa boš videla ali je kaj na tem.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Jok nonstop
23.11.2009 14:18:36   
bina30
Oh, tudi mi imamo kričanje in jok že 9m. Najprej so bili krči, potem je staknil neko črevesno bakterijo....sedaj pa je samo siten ali kaj. Več ne vem. Saj sem enkrat že odprla tremo, pa ste me nekatere napadle, da se kao ne ukvarjam z otrokom itd, pa mi ni več bilo za debatirat. Sem mislila, eh, saj bo minilo. Pa še kar traja.
Naš pa bi bil samo na rokah. Ko ga za sekundo pustim samega (med igračami!!!), ker moram it na wc.... se začne takooo hudoooo jokat, solze mu lijejo, rdeč je, krili z rokami. Ne, da bi vzel igračko in se malo zamotil, ne, on sedi na tleh in tuli. Cel dan ga res ne morem nosit in ga tudi nočem, da se še bolj ne razvadi. Se pa veliko ukvarjamo z njim, da ne bi spet katera kako pripombo dala. Zanima me samo, če ima katera tudi takega kričača doma in kdaj je minilo?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Jok nonstop
29.11.2009 17:21:18   
aromaja
bina28...to je "najlepš" ane, ko dobiš take odzive na svojo težavo. Najlažje je s polno ritjo srat. Lepo je mamicam, ki imajo "pridne" oz. bolje rečeno nezahtevne otroke. Njim se niti ne sanja, kako je, če otrok ni tak. In težko jim je dopovedat, da si takega otroka nismo privzgojili, ampak se je tak enostavno rodil. Lahko je pametovat o tem, kako se otrok ne sme preveč nosit, kako morajo spat v svoji posteljici in podobno, če imaš otroka, ki se rad sam igra, ki zaspi brez večjih težav v posteljici.
Jaz se pa lahko ubijem, pa ne bo nič od spanja v posteljici.
bina28, ti svojega kar lepo nosi in pedeni, kokr zmoreš. Tak pač je. Enkrat bo že boljše. Jaz sem prepričana, da se z njim ukvarjaš dosti več in bolj intenzivno, kot marsikatera mama nezahtevnega otroka. Priporočam ti knjigo Fussy Baby (jaz sem jo kupila preko ebaya), ki je napisana prav za starše takih "sitnobic".
Srečno!



_____________________________

Whatever.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Jok nonstop
2.8.2010 13:33:59   
aromaja
No, Zala bo imela naslednji mesec eno leto in moram napisati, da se je tekom mesecev razvila v najbolj srečnega otroka. Stalno nasmejana, sitna praktično le, ko je lačna ali zaspana. Joka samo, če se kam udari ali pa če ne dobi mobitela/računalnika... ;)
Vse je začelo it na boljše z....meseci. Nobenega čudežnega zdravila, odkritja kake bolezni...Bolj ko je lahko bila aktivna, več ko je zmogla, bolj je bila srečna. Očitno je bil to njen problem...nemoč, pasivnost, dolgčas...Čim je začela kobacati, je bilo pa sploh fantastično.
S spanjem imamo še male probleme, ampak gre vse  na boljše. Tu in tam celo zaspi sama od sebe. Še vedno večinoma zaspi z nošenjem, ampak zelo hitro-kljub skor 10kg je nobenemu ni problem nosit, toliko hitro zaspi.
Vmes sem bila nekajkrat v skušnjavi, zaradi dobronamernih nasvetov, da jo pustim jokat. Nisem je nikoli, oz. sem zelo hitro popustila, ker se mi ni zdelo prav. Tudi nobena druga tehnika za boljše spanje ( nekaj časa je bil naš edini problem prav spanje) nam ni pomagala, nobene kapljice, sirupi, homeopatske globule, moja prehrana, njena prehrana... le čas.
Še vedno se nisem zares naspala, ampak če primerjam današnji dan/noč, z dnevom/nočjo recimo novembra, decembra lani-ne vem kako sem preživela, zdaj je bajno ;)
Vse se zdi kot nočna mora, počasi sem že veliko pozabila. Sem prebrala svoje objave v tej temi in sem dobila flashbacke. Ajooooj, kaj vse smo počeli (sling, napa, voziček, povijanje...) Dolgo in naporno pot smo naredili. Zdaj, ko je pa lih luštno ratal, moram pa nazaj v službo, ehhhh :(
V glavnem, če imate tudi vi trenutno težave s kako novorojeno jokico, ki cele dneve prejoka, brez kakega vidnega razloga, če ste poskusili vse...dajte še času čas...bo boljše, bo, brez skrbi.
Držite se!


_____________________________

Whatever.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Jok nonstop
2.8.2010 14:14:32   
charlyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Jok nonstop
3.8.2010 9:33:53   
jakipaki83
Aromaja - vajino zgodbo sem sledila že lani, ker je moj mali rojen takrat nekako kot vaša Zala. Lepo, da se je umirila. Očitno je res tak otrok, ki je potreboval samo malo neodvisnosti. user posted image Še enkrat se je izkazalo, da je najboljše čudežno zdravilo za nekatere dojenčkaste težave čas user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Jok nonstop
3.8.2010 21:23:17   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Dojim vsakič, ko se zbudi...če mi je v naslednjih dveh urah ne uspe uspavati, ji ponudim spet.


mogoče pa glih to ni ok.user posted image
mogoče ima pa prepoln želodček pa jo tišči?? nevem poizkusi.če se zamoti z dudo,z zizo mal počakaj.jaz bi probala.
dam ti še en nasvet. mogoče nisi pristaš tegamjo bo pa vsaj pomirilo in boš mogoče za kak mesec,dva rešila problem.
kupi v lekarni kapljice za krče(četudi praviš da jih nima).od firme: MOJ MALČEK
te so sladke,vsebujejo samo  sladkor,prekuhano vodo,komarček,kumino,janež.daj jih na dudo z uno pipeto,ki je notri.pa nič štet koliko.kar malo kaneš-iztisneš.
ZAGOTAVLJAM DA JO BO POMIRILO.

MI SMO IMELI KRIČALA  V PRVO.JE PREJOKAL 3 MESECE.pa ko smo odkrili te kapljice,imajo jih v vsaki lekarni,je bilo ok.
v porodnišnici dajejo takim glukozo.no....in to je pač neki tazga.probaj.pa poročaj.

je pa mogoče tudi zelooooooooo temperamenten karakter.user posted image pr nas je tako.
ti otroci so ful občutljivi,kar kasneje pogruntaš da ta jok ni bil zaman.hočejo takoj vse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Jok nonstop
6.8.2010 18:27:00   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Aja, pa ne delaš nič narobe. Jaz sem jo imela ure in ure na rokah, v vozičku se je živlsko drla dokler ni onemogla zaspala. Masiraj ji bušija, daj jo ležat na trebuh, lahko na tvoje prsi. Delaj dlje časa tisto, kar ji godi. naša je zelo uživala na previjalni in je takrat pozabila, da jo zvija.


Tako je tudi pri nas . Stara je 3 mesece in ima non stop krče. Dan in noč. Edino na previjalni je srečen otrok. Drugače pa ves čas joka user posted image . Tudi sama sama nisem  vedela ali gre za krče ali kisli refluks, ker joka tudi med hranjenjem, dokler niso zdravniki izključili slednjega.

Je pa fajn brati da se je tvoja zgodbica aromaja srečno končala. Tak mam upanje tudi za svojo bibiko !

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 6.8.2010 18:34:29 >

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Jok nonstop
15.8.2010 12:49:03   
aromaja
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Dojim vsakič, ko se zbudi...če mi je v naslednjih dveh urah ne uspe uspavati, ji ponudim spet.


mogoče pa glih to ni ok.user posted image
mogoče ima pa prepoln želodček pa jo tišči?? nevem poizkusi.če se zamoti z dudo,z zizo mal počakaj.jaz bi probala.
dam ti še en nasvet. mogoče nisi pristaš tegamjo bo pa vsaj pomirilo in boš mogoče za kak mesec,dva rešila problem.
kupi v lekarni kapljice za krče(četudi praviš da jih nima).od firme: MOJ MALČEK
te so sladke,vsebujejo samo  sladkor,prekuhano vodo,komarček,kumino,janež.daj jih na dudo z uno pipeto,ki je notri.pa nič štet koliko.kar malo kaneš-iztisneš.
ZAGOTAVLJAM DA JO BO POMIRILO.

MI SMO IMELI KRIČALA  V PRVO.JE PREJOKAL 3 MESECE.pa ko smo odkrili te kapljice,imajo jih v vsaki lekarni,je bilo ok.
v porodnišnici dajejo takim glukozo.no....in to je pač neki tazga.probaj.pa poročaj.

je pa mogoče tudi zelooooooooo temperamenten karakter.user posted image pr nas je tako.
ti otroci so ful občutljivi,kar kasneje pogruntaš da ta jok ni bil zaman.hočejo takoj vse.user posted image user posted image user posted image

No, moj problem ni več aktualen, ampak vseeno-sigurno jo ni tiščalo...če ni dobila za jest, je bilo še hujše. Kapljice smo imeli in so bile dobre za presekat najhujše izpade, ko je bila sita in se je drla in drla in  ni hotla zaspat. Takrat jo je ta sladkoba tolko zamotila, da je zaspala. Čez en čas je pa stvar čist izgubila efekt.
Kot sem povedala v zadnjem postu...v bistvu ni bilo nobenega pravega vzroka za ta njen jok, vse je izboljševalo le s časom, ko je postajala vedno bolj aktivna. Zdaj se pa samo smeje cele dneve :)

ZoyaEva...želim ti čimbolj trdne živce, poskusi se v tistih kratkih momentih, ko imaš mir, tudi ti mal spočit. Daj gospodinjstvo na "pause", da se ti ne utrga :)


_____________________________

Whatever.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Jok nonstop
15.8.2010 14:26:48   
miapia
user posted image No, aromaja, me veseli, da si tvoj primer dala uspešno skozi. Tudi naša 20-mesečnica je kljub petim mesecem non stop joka kljub temu, da ji praktično ni nič manjkalo, danes razposajena, živa, vesela, pridna in brihtna deklica. Kolike so pač kolike in ne pomenijo samo tega, da jo pač zvija. Lahko dojenček težje prenaša vtise iz okolja oz. je bolj dojemljiv in to je za dojenčka lahko blazno naporno, pa seveda potem še standardno razvijanje črevesja. Je pa zelooo naporno in sedaj imaš eno izkušnjo več, verjamem pa, da si na te težke dneve sigurno že pozabila.

Pa uživaj še naprej...


_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Jok nonstop
15.8.2010 21:02:28   
soncnica 3
Joj mamice, koliko enega trpljenja ste dale "skozi". Občudujem vas. Moj sin mi zaradi krčev podnevi težko spi; lepo zaspi, pa se hitro zbudi, star je 7 tednov, pa mi je hudi, ko se zaradi krčev zbuja, ker je potem nenaspan, ima kar podočnjake... K sreči ponoči nima težav. In tudi jaz se strinjam z vami; lahko je biti pameten, če te nikdar ni doletelo kaj takšnega. Bravo vsem, ki ste zdržale, to prvo obdobje zna biti res naporno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 15.8.2010 21:03:30 >

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Jok nonstop
16.8.2010 6:15:32   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3

Joj mamice, koliko enega trpljenja ste dale "skozi". Občudujem vas. Moj sin mi zaradi krčev podnevi težko spi; lepo zaspi, pa se hitro zbudi, star je 7 tednov, pa mi je hudi, ko se zaradi krčev zbuja, ker je potem nenaspan, ima kar podočnjake... K sreči ponoči nima težav. In tudi jaz se strinjam z vami; lahko je biti pameten, če te nikdar ni doletelo kaj takšnega. Bravo vsem, ki ste zdržale, to prvo obdobje zna biti res naporno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In vsako obdobje potem je še težje. Pa meni se to ne zdi nobeno blazno trpljenje, pismo, saj je otrok tvoj.

Aromaja, super, da se je končalo.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Jok nonstop
16.8.2010 18:57:45   
ZoyaEva
In vsako obdobje potem je še težje. Pa meni se to ne zdi nobeno blazno trpljenje, pismo, saj je otrok tvoj.


Se strinjam, za otroka mi nič ni težko narediti.. Je pa težko ga gledati kako trpi zaradi krečkov, ti pa ne veš več kako bi mu pomagal. Tako trpita oba , ti in dojenček.


< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 16.8.2010 19:00:32 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 19:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZoyaEva)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Jok nonstop
16.8.2010 23:16:05   
alena*
Tudi mi imamo punčko, imeli smo podobne težave, pa še dude ni hotela in stekleničke tudi ne. Spali nismo več kot eno leto, sedaj je stara 1,5 let, zaspi sama, dobila je svoj ritem,... Tudi meni je odleglo, ko je začela kobacati, sedeti in se je tako sama zamotila. Do takrat je pa vedno jokala, če ni bila v naročju. Tako da pogumno vsem mamicam, ki imajo zahtevne otroke, je težko, vendar mine.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Jok nonstop
17.8.2010 12:10:01   
mamsi
Oj,

nisem brala vseh postov, ampak deloma podobno situacijo imamo pri naši tretji punčki. Zdaj je stara 2,5m. Tja od 3 pa do 6 tedna se je njena občutljivost večala, zdaj pa počasi, počasi upada. Tudi jaz ne jem mleka in ml.izdelkov, sadja in zelenjave surove ali kuhane, stročnic, začimb,... Ker jo je ful krivilo. Nobenih čajev, kompota. Tudi jaz jo veliko pestujem, tudi naša joka, ko je lačna, tako, da se komaj priklopiva, ko jo malo tišči v trebuščku kupček, tuli, da ga komaj podreva, med previjanjem, tuli, ne mara se kopat, oziroma skoz nabira solze, oziroma vse to zdaj zmeraj manj. Po moje je vaša tako kot naša, občutljiva, zelo občutljiva na najmanjše vzgibe v njenem telesu. Enako sem se počutila kot ti, le da mi je bilo hudo, ker nisem imela skoraj nič več časa za starejše dve.

Pa sem si ga vseeno vzela, mala je šla tačas k atiju v naročje, ko se je naučil ravnati z njo, je tudi njemu vedno večkrat uspelo in jo je pomiril. Zdaj že on meni včasih predlaga, kaj naj naredim.

Pri enem mesecu se mi ni nasmehnila, zdaj pa se vedno več smeji, na tak način, da se stopim, zmehčam ko putr na radiatorju. Ko me zagleda, in me prepozna, da sem ji prijetna asociacija, mi ves trud povrne, imam občutek, kot da mi je hvaležna, ker se tako nasmehne samo meni. Vztrajaj, bodi topla in nasmejana tudi, ko v sebi goriš, ker nič drugega ne pomaga, samo poslabša. Vem, zdi se ful nemogoče, včasih šteješ minute, naj že minejo, ponoči te zvije ko se spet zbudi,...res si ne more pomagati in res jo nekaj krivi, čeprav za naše odrasle pojme samo en brezvezen kupček. Ona še ne ve tega, ve, pač je občutljiva. Vsega se bo navadila, ti pa jemlji po en dan posebej, nikar ne misli, kje je še eno leto. Vsak dan ki ga premagaš je bližje dnevu, ko boš na lažjem.

Jaz sem jo od 1 meseca dalje dajala spat na trebuh ker mi je tako priporočila pediatrinja. Malo bolje je bilo, precej bolje pa ponoči. Dudo porajta, tko da tudi to pomaga. Drugače pa jo nosim in nosim in si mislim, kako zelo me potrebuje, kako bi šele jokala, če me ne bi bilo.

Drži se, delaj po svojih najboljših močeh, to je več kot dobro, ostalo pa naj pojoka. Nosi jo, kmalu se bo začelo izboljševati.


(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Jok nonstop
17.8.2010 12:50:14   
mamsi
Ajajaj, šele zdaj vidim, da gre za skoraj 1 leto star post...

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Jok nonstop
17.8.2010 13:58:09   
soncnica 3
Post je star, problemi pa se vedno na novo pojavljajouser posted image . Jaz vas občudujem, drage mamice, ko vidim, da se tako trudite in vam želim potrpljenje in srečo. Res je moj otrok MOJ otrok kot je bilo odgovorjeno na moj prejšnji post in ravno zaradi tega se mamice trudimo, da bi jim bilo čim lažje.

Držite se, tiste, ki vam je trenutno hudo. Zahvaljujoč tej temi, moj sin že 3 dni spi hot polhek, ker sem končno "skontala", da se ful varno počuti, ko je "stisnjen", povijam ga v rjuhico in se čez dan prav lepo naspi /po 1 uro, tudi dve/, potem tudi normalno poje obrok, prej je pa sirotek spal po 15 minut. Begalo me je to, ker je takoj zaspal, na rokah ni ful rad, se je pa hitro zbujal. Hvala za vaša mnenja, meni jet atema ful pomagala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?