|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 8:37:05   
tinca10
mišu: kaj more bit pa to najlepši občutek... super, da je vse ok. upam, da se boste kmalu skupaj cartali

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 8:48:25   
anajrim
bravo mišu... Uzivajte skupaj to so najlepsi trenutki.

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 8:53:10   
rozinca33
Wau super Mišu!
Zelo sem vesela zate. Ob tvoji mali sončici ti bo tudi pritisk kmalu nehal nagajat, boš videla.
Držim pesti zate, zanjo in za vas vse tri skupaj!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 8:54:06   
Bina 83
Mišu superuser posted image user posted image user posted image ! Lepo da se stanje normalizira...saj se bo kmalu vse postavilo na normalne tire. Pa še zdravnik ti je povedal lepe novice!
Le tako naprej!

Ne morem pa nehati misliti na Malo bibo in njenega korenjaka! Upam da je vse potekalo tko kot mora, pa da nas kmalu pozdravi s pozitivnimi novicami!user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 9:08:15   
Martinčka
mišu superuser posted image user posted image  jaz tudi komaj čakam da bom našo malo debelinko prijela v naročje!

mene tudi zanima kako je z malo bibo in njenim Nejcem.. upam d aje vse super in se lepo cartajo!

no da poročam kako je bilo včeraj:
pregled je bil zelo zelo hiter... ampak test od streptokoka je bil pa pozitiven! tako da se pridružujem ostalim pozitivkamuser posted image ... je rekla ginekologinja da ni kaj skrbet da naj sam opozorim da dobim antibiotik pred porodom in je to to...

sicer je bila na pregledu naša pupa tudi lepo dol obrnjena čeprav je bila zelo živahnauser posted image .. je rekla da je zelo nizko dol in da bi bilo fajn če bi še 3 tedna zdržala preden grem rodit... tako da je rekla da naj še kr bolj počivam... sam jaz nimam namena počivat ker itak ne bom prehitro rodila če smo že zdaj v polnih 36 tednih oz smo v 37 tednu in nima kaj biti... itak bomo še zamujali pri rokuuser posted image

moja ginekologinja pa gre zdaj za 3 tedne na dopust in nimam več nobenega pregleda.. kaj naj nardim? a naj grem kam samoplačniško vmes toliko da se pomirim vmes da je vse ok in da bom vidla na čem sem!? ker me moja ginekologinja tudi včeraj ni nič vaginalno pogledala!?

sva pa kupila včeraj posteljico in jo sestavila in je res čudovitauser posted image komaj čakam da bo naša štruca noteruser posted image

za voziček se pa danes slišimo... so mi rekli da ga dobim v roku 3 tednov pa sem povedala da nikakor ne pride v poštev ker je to prepozno in se danes slišimo po telefonu če mi ga bodo dali na hitro pošto da ga dobim v 10 dneh! mislim da ti najprej rečejo max 6 tednov, potem pa na koncu pride ven 10 tednov, pa ni ravno hecno!?

moj je vidu v emporiumu od Armania kolekcijo za dojenčke in je takoj kupil en pajacek za poletje in eno trenirko za pozimi... je bil čist navdušen... naš user posted image  pa tudi kot bi vedel je celo pot potem imel cirkus v trebuščkuuser posted image

sem pa iskala še en modrček in nisem dobila številke 75F!? sem želela še enga klasičnega imeti pa ga ne dobim... bom spet mogla na internet!

jah nič od opreme mi zdaj manjka samo še prsna črpalka in mobilna varuška... to še nisva naročila in seveda še čakava na voooziček...


drugače pa imam danes spet kaj za zlikat pa na en sprehodek grem čez eno urco ker popoldan bom gledala tekmo:) haha.. pa sploh nisem ljubitelj nogometa.. pravzaprav mi je gre prav na živce, sam me res zanima kako se bo ta tekma razvilauser posted image  bom čist živčna zraven... mogoče pa sproži poroduser posted image




(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 9:46:09   
tix
Super Mišu, še malo, pa boste zdravi in domauser posted image

Jaz sem včeraj še posteljico od recinkota naročila in sedaj imam več ali manj vse, samo še čakamo, no kakšne malenkosti se še najdejo user posted image sem pa listala od BC katalog in me kar mika, da bi šla še kakšno poletno opravo 56 in 62 kupit za našega user posted image - vrjetno da bom kar šla user posted image

Tudi jaz imam naslednji teden zadnji pregled ker gre moja G na dopust, izgleda da grejo vsi julija a bo še kdo ostal v porodnišnici ?user posted image

Me pa kar malo stiska, julijk je nekaj že šlo, jaz bom pa tudi v soboto že 37t, čas kar šviga mimouser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 10:00:43   
boni25
Ojla punce
Se se jaz malo javim čeprav nč kej dost ne pisem tuki gor.
Jaz sem tudi imela pregled včeri in je otroček na glavci ,tko da me to ne skrbi več.Ima pa ze 2600,sicer naj bi blo to normalno za 34/35 teden ampak men se zdi da je to kr velik.
Punce vse neki govorite da boste tud mele otročke v kratkih rokavih.Jaz sem pa kr mal zmedena,ker ena kolegica ima tud julijko pa mi je rekla da je ni nč mela v kratkih,skroz dolgi rokavi edin brez zabic da jo je mela če je blo ful vroče pa z pleničko pokrito.Tko da zdej res ne vem več kako oblečt.Ker nas prvi je bil rojen maja pa je bil polet res ze v kratkih tle pa kr ne vem kako bi glede na to da bo se čist majčkeno.

lp

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 10:18:23   
tix
Jaz sem pa kr mal zmedena,ker ena kolegica ima tud julijko pa mi je rekla da je ni nč mela v kratkih,skroz dolgi rokavi edin brez zabic da jo je mela če je blo ful vroče pa z pleničko pokrito.Tko da zdej res ne vem več kako oblečt.Ker nas prvi je bil rojen maja pa je bil polet res ze v kratkih tle pa kr ne vem kako bi glede na to da bo se čist majčkeno.



Nam je patronažna v materinski šoli rekla, da je bistvo dolgih rokavov, da jih sigurno sonce ne dobi, jaz ne vidim razloga zakaj ne bi bil v kratkih rokavih če je nam vroče je dojenčkom še bolj. Sicer pa če kaj bereš po forumih, vsaka mamica oblači, kakor se zdi njej prav in tako tudi je.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 10:38:11   
boni25
Ja to se strinjam da bo vsaka otroka oblekla tko k se njej zdi prov.Sam k mi skoz govorijo da ni prov da bi bli ze kr v kratkih.Ker če bo 40 stopinj tud men ni da bi ga mela v dolgih.No sej bomo vidli kako bo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 10:52:20   
nagaja28
mišu, super, da si lahko že imela svojo štručko v rokah user posted image . jaz zdaj tudi že komaj čakam, čeprav se zavedam, da bo najverjetneje zelo naporno in mi je zdaj še kako lušno user posted image .

martinčka, jaz ne vidim potrebe, da bi si plačevala še kakšen pregled. če se ti zdi, da je kaj narobe, greš pa tako lahko v porodnišnico, saj najverjetneje že imaš napotnico. moja G gre tudi na dopust in je rekla, da napotnica velja 1 mesec in da če je kaj nujnega, lahko grem kar v P. raje mirno čakam doma, kot pa da se presedam tam v čakalnici in čakam, da mi izmeri trebuh in me vpraša če čutim gibe.

joj, danes ponoči me je 3x zagrabil krč v nogo. sem že pozabila, kakšen zoprn občutek je to.

drugače imam pa danes sestanek za vrtec, saj mislimo ta večjega vpisati in ne vem, kdo bo tam, ker je ravno med nogometom user posted image user posted image . po mojem, bomo 3 mamice tam sedele. no, bomo vsaj hitro zaključili.

mala biba upam, da se nejc dobro drži in, da je vse ok.

grem tudi vsak dan pogledat, če je že kakšen nov julijček na slikicah v albumu. sem čist firbčna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 11:14:35   
lillygmail
Ciao arruba - jaz grem v PO ker sem že prvič rodila tam in sem bila full zadovoljna----upam da bo sedaj tudi vse bp user posted image Gdaj imaš pa ti rok ?

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:09:13   
Kat09
TandJ...mene predvsem zanima, če lahko pri CR zbiraš med lokalno in splošno anestazijo? Delajo vsi notranje šive, če se prej zmenjen? Kaj je bolje za otročka?

< Sporočilo je popravil Kat09 -- 23.6.2010 12:13:43 >

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:16:17   
DanijelaNeli
EEI..
To sem čakala...user posted image  Mišu...

Martinčka...jst imam tudi pregled čez tri tedne pri mojem G.In se mi ne zdi nič narobe....ker itak nimaš kej hodit na dodatne preglede če je vse Ok.

Drugače,jaz sem bila na pregledu danes...prvič,da je bila gužva...oziroma lahko se mi je zdelo tako,ker sem bila pri drugem G.
Prav pozitivno presenečena...čisto OK odnos,prijazen,...Vse lepo pregledal,zunanji pregled po trebuhu,nato me je dal še na UZ.Obrnjeni smo z glavo naprej...a se ne kaj preveč zanašam na to,ker še vedno telovadimo maximalno.user posted image
...tudi odtekam ne nič,kar je dobro.Pritisk je 110/60
Zmeril je femur,glavico,abdomen,pogledal  srčka...in rekel,da je vse BP.

Pol sem bila malo po Kopru...tašča je šla po neke stole pa zavese...
Jaz si nisem nič privoščila...  ker se mi ni dalo...morem it sama...pa sem hotla it v Oviesse po eno oblekico za Neli,ker imamo v soboto eno rojstnodnevno zabavo.Pa sem rekla,da bom šla raje v četrtek,ker dobijo novo robo v četrkih...
Pa še eno darilo morem it iskat,ker danes sem kupila en del...še neki mi manjka...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.6.2010 12:17:14 >

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:19:56   
naja7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mišu, že uživaš s svojo malo štručko, suprca...

Mene je pa vedno bolj strah poroda, sem ena tistih,ki ni šla v materinsko šolo, ker se mi zdi da praktičnih izkušenj je več kot dovolj, sem bila leto dni varuška novorojenčku-nedonošenčku, in da bom tam poslušala kako sprevijat in to sm pa imela bolj pomembne opravke.

Strah me je pa predvsm zato, ker se bojim, da se bo porod začel takrat ko mojega nebo doma in bom prepuščena sama sebi... Ah pa nekako bomo že speljali, da bo vse prav.

Ni pa mi jasno zakaj so nekatere toliko čez rok, bratrančevi ženi danes teče že 5 dan čez in ni še nobenih znakov....

Sedaj pa še zadna 2 stroja cunjic za našo pupo potem pa kosilce, danes bomo sladko zelje s pire krompirjem in moj si je hrenovke zaželel zraven, kot da 1 dan brez mesa pač ne gre....

Uživajte in močno stiskajte pesti za naše nogometašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:25:31   
polhec
ojla sonosečke!
po dolgem času se še jst mal oglasim. Mi smo super, počasi se nam izteka tale nosečnost, saj v petek zakorakamo že v 40 tedn uf je slo tole hitr ;-) sedaj pobiramo stave, če naju sonček razveseli že ta vikend, ko je polna luna. Nekako imamo občutek, da bo 25, saj se pri meni vse vrti okrog 5-ic ;-) bomo videli, kdaj se bo čmru odloču, da naju razveseli, sej po eni strani že komaj čakam po drugi strani je pa prisoten strah kaj bo potem ;-), pa glede na to, da nimam pretiranih nosečniskih težav in dokaj majhen trebuh sploh se ni take panike.
včeraj sem imela že 3 ctg in je vse ok, mali je lepo obrnjen dol, plodovnice je dovolj, urin bp, pritisk pa tudi (seveda samo doma, ampak se sploh več ne ubadamo s pritiskom pri zdravniku, ker je itak nerelavanten). Če ne gremo prej v Rim imam naslednji ctg v torek.
Vsem želim lepe preostale dneve 2 v 1, tiste ki pa že cartate pa veliko dobre volje in spanca ;-)


_____________________________

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:43:51   
TandJ
kat09.: bom jutri vse to vprašala oziroma mi bodo upam sami povedali. danes sem dala vodo in kri. da vama povem postopek: greš v porodnišnici najprej v sprejemno pisarno (pritličje), potem pa 4. nadstropje oddelek F, do konca hodnika, nato zavijerš levo in predzadnja vrata na levi-soba F8. tega ti v porodnišnici ne povejo in potem sem zgubljala čas ko sem čakala v neki čakalnici...
jutri bo pa vse ostalo: ctg, ekg, ultra zvok, pogovor z ginekologom in datum reza. notranje šive naj bi pa baje samo mpušenjak delal...čudn. bom vprašala če mam lahko njega...
vama z bino sporočim jutri kaj in akko je bilo...

uživajte v sončku!

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:44:00   
kenya
Živjo!

Mišu, držim pesti, da bosta s Carin čimprej skupaj user posted image   user posted image .

Mala biba, upam da je vajin mali škrat v redu prestal operacijo. user posted image

Drugače pa pojma nimam, zakaj moja user posted image  še vedno tako nori po trebuhu, povsod je je dovolj. Prvi dve user posted image  sta bili ful mirni, tale ima pa fešto ves dan. Mi je pa sicer g. rekel, da pri mnogorodkah je že vse bollj raztegnjeno in se lahko obrača vse do poroda. user posted image
Sem šla pa danes v BC v BTC, da sem si kupila za vsak slučaj še nastavke za dojenje in pa obroč za sedenje- sem se že vdala v usodo, da ko bodo vidli da sem bila že prerezana, me bodo itak spetuser posted image , vsaj tako je bilo drugič in sem vidla v BC, da imajo drugače še ful ta velikih podlog za previjalno, tako da moram sam mal razmislit o bravah, pol pa hitro po eno. Pol sem še malo pogledala za novo previjalno torbo, pa mi ni blo nič preveč všeč in sem šla še v outlet od Samsonita, pa ker niso imeli nič v rdeči,ki bi jo rada imela  sem si pa zase eno torbo za dušu kupila user posted image

Martinčka, sej je res, če si o.k, ne rabiš g., kot je rekla nagaja. Če je pa sila oz. se ti zdi da ni vse o.k., se greš pa kar v p. se pokazat. Pa tudi, če je to večkrat.  V lj. v leonišču je pa sicer navada, da ko nimamo svojega g., ki je na dopustu, ti dajo vedno nadomestnega, čakaš ko nor, da ti zmeri trebuh in vpraša, če dobro čutiš otroka. In to je to. V bistvu res izguba časa. Me pa zanima, kolk hitro si dobila rezlutate za streptokok?

Naja7, pri materinski šoli je bilo meni sicer najbolj pomembno poslušat porodne dobe, predvsem drugo porodno dobo, da si vsaj malo predstavljaš kaj te čaka. Pa kakšno je pravilno dihanje in da se zapre oči, ko potiskaši, ker ti drugače popokajo žilice. Tisto o negi dojenčka itak pol pozabiš, pa v lj je itak taka gužva da ne vidiš dobro in še v p. ti pokažejo, ampak porodne dobe je blo pa meni fajn it poslušat.

Zdaj se grem pa ubadat, kaj bom s 5 kg češenj, ki smo jih včeraj pri tašči nabral user posted image . Mal jih bom dala v skrinjo, pa mal sosedom, pa bo user posted image




_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 12:45:54   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli



Martinčka...jst imam tudi pregled čez tri tedne pri mojem G.In se mi ne zdi nič narobe....ker itak nimaš kej hodit na dodatne preglede če je vse Ok.




DanijelaNeli sam men je dala pregled na moj PDP... ker po mojih izračunih (sej to sme že tak rekla) je pdp 16.7. sam ker mi je gink. na začetku nastavila datum 21.7. mi ga zdaj noče prestavit...
gre se pa zato da potemtakem jaz ne bom imela nobenih CTGjev in ničesar!? pa itak bi rada vedla zadnji teden če sem že kaj odprta ali ne, al kaže da bo zamujala al kako... !? ne vem no...

Kat09   lahko zbiraš ali bi imela lokalno ali splošno anastezijo pri CR, AMPAK tudi če se ti zmeniš za npr lokalno, ti lahka oni potem zadnji trenutek rečejo da boš dobila splošno - bodisi ker imajo gužvo, ali ker nimajo dovolj osebja,... jaz sem rekla če se bo moja še kaj sukala da tudi hočem lokalno da bom slišala prvi jokec od dojenčka, ampak zagotovila ni... če se pa da pa poslušajo želje! vsekakor se je dober to prej dogovorit!

jaz sem zdajle nardila en krog okoli naše vasice ki je precej hribovita... pa me nekaj zanima, pa se ne smejat, a velja???user posted image user posted image user posted image
na pol poti sem začutla en mali krček in postala spodaj precej vlažna... in ko sem prišla domov sem šla lulat pa vidla da so spodnjice kar mokre še pod ščitnikom perila (malim vložkom ki ga imam zaradi toka)... a je možno da sem se tako spotila spodaj ali da mi kaj drugega ven lije!? ker kolegica mi je rekla da ji je dva dni po malem odtekala plodovnica in da ni vedla da je to to... mislim itak me brezveze skrbi sam vseeno vprašam da sem malo bolj mirnauser posted image

glede cotk sem pa že tako velikokrat napisala da vsak pametuje po svoje... najbolje je spremljat otrokovo počutje in se hitro vidi kaj je prav in kaj ne... če mu je vroče ga slečeš, če mu ni vroče in ni siten ga pustiš v dolgih rokavčkih... jaz bom mela našo pupo prvi teden ko bova doma v dolgih rokavčkih ker bova tako v hiški ali v senčki na terasi, potem pa če bo lepe vreme gre takoj v kratke rokavčke... itak bo v senčki v globoki košari tako da sonček ne bo prišel do nje... po mescu dni jo bomo pa tudi dali kaj na pozen/zgoden sonček da se ga malo navadi precen gremo na morje...

kaj boste kuhale? jaz bom kakšno zelenjavno juhico s kakšnimi knedlčki sam se še nisem odločila kako bi te knedlčke nardilauser posted image


(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 13:04:46   
DanijelaNeli
Martinčka...vsak G dela po svoje..lih kar gledam materinsko knj. 1. nosečnosti in sem imela preglede v zadnjem tromesečju...33t,36t,38t,40t,pol po roku pa 40t/4dan,41t...naslenji dan pa sem rodila.
Meni so tokrat tudi s PDP-ji neki zašuštrali,najprej sem imela 2.8.,pol pa 29.7....Strahova mi je rekla 28.7.
Ker ne morem čisto točno sama dorečt datum zadnjega ciklusa.Sem rekla tam nekje med 20.10.-25.10.
Tako,da bo tudi Dan D user posted image  

Morem mal si pogledat te koledarje,...

Zdaj sem pogledala,da mi je danes gledal datum ZM 25.10 in sem v 34t in 3 dni
Na koledarju RR mi piše,da sem v 35tednu.


...nič grem papat...pol mal pospravit...Tekma se bliža...nevem še kje bomo gledali z mojim user posted image ...doma ne,edino to veva...user posted image









< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.6.2010 13:07:40 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 13:07:21   
Bina 83
TandJ hvala za info-bodo prav prišle!user posted image

Anestezija: lahko izbiraš, ampak jaz bom vsekakor zahtevala splošno! Zgodilo se je že, da lokalna ni 100% prijela in je ko je dr. malo globje zarezal...... panika... user posted image
Drugi primer je pa, da je porodnica začela krvavet, osebje okoli nje je naredilo paniko in s tem seveda tudi porodnica.user posted image
Nočem nobene strašit, ampak to so info sestrične, ki je bila pri obeh CR zraven kot anestezistka!


(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 15:10:11   
Martinčka
kenya rezultat sem dobila v dveh tednih! ker me je tako naročila, mogoče bi ga lahko izvedela tudi kaj prej!?

DanijelaNeli jaz pa točno vem kdaj sme imela ovulacijouser posted image  hihi... sem vsak mesec vedno vedla kdaj jo imam ker se mi je tako kot piše v knjigah čist po teoriji naredila takšna sluz podobna beljakuuser posted image  sam ni pa vedno bila ovulacija datumsko tako po teoriji.. včasih prej, včasih kasneje... pa po tisti zadnji ovulaciji sem fasala full hudo vnetje in kasneje ziher nisem mogla zanosit!

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 17:14:09   
Špelka
Oj!

Pri nas mamo drugo rundo virozic. Tokrat je virus prinesla KAja. NAs bolijo grla, mal vročince, smrkamo... Eh - jaz samo šeupam, da ko bo treba it rodit, da bom vsaj za silo zdrava. user posted image Ena dobra novica p je, da sem za streptokok negativna! Včeraj sem mela namreč pregled, CTG in je vse z dojenčkom BP! user posted image  

MAla biba - tudi jaz čakam novice o Nejcu in mislim na vas! Upam, da se dobro držite!

Mišu - super za tvojo princesko! Tudi ti boš kmalu bolje, boš videla! user posted image user posted image user posted image

Extra - jaz sem KAjo rodila v čelni vstavi.Dr. House je prijavil, da ne ve, kako bomo rodili, no pa je šlo vse BP, edino druga porodna faza (pritiskanje je bla malo daljša). Ker pa sem mela EA, ni blo panike. No, jest dr. HOusu nisem niti za trenutek verjela, da ne bi šlo vaginalno. user posted image  Tko da samo verjami v svoje telo in bo!

Mejte se punce, pa mal bolj navijajte, da bodo naši končno zabil telim Angležem en gooollll! user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 23.6.2010 17:15:15 >


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 18:10:28   
pupika
Mišu user posted image user posted image user posted image  za malo Carin, boš videla tudi ti boš kmalu v redu.

Glede streptokoka tudi jaz sem dobila izvide v dveh tednih, mislim, pa da lahko tudi prej pridejo izvidi, sicer se jaz vedla že od prej da se pozitivna, ker sem imela že pred 4 leti to bakterijo.

Glede CR bi se jaz tudi odločla za splošno, ker ne bi morala bit zavestna in bi vedela kaj se ta spodaj dogaja, to sem pa tudi  jaz slišala da lokalna ni dobro prijela in je bila panika, boljše je , da vse skupaj prespiš in ne veš kaj se dogaja.

Martinčka jaz sem sedaj v 37 tednu in imam vsaki teden CTG, danes sem imela, prvi CTG, in jutri se moram it naročit. Je pa tudi moja G od petka na dopustu in je ne bo 14 dni, in če slučajno ne rodim do 7.7 mi je rekla, se takrat vidimo, samo je govorila, kot da bom kar rodila do takrat.

Sem pa danes dobila slabe izvide glede sladkorne in moram it z napotnico Nujno k diebetologu, mi je pa bilo danes kar fajn slabo ko sem pila 50g glukozo, sem bila skoraj prepričana, da bodo izvidi v mejah normale, pa niso, sedaj pa ima tudi na napotnici za rodit napisano da imam sladkorno, naj bi pa potem po porodu ta sladkorna minila. Upam, samo, da bo pupika OK po porodu in da ji ne bo sladkor hudo padel, vsaj tako mi je danes moja G razložla, da ji lahko sladkor pade, ker je pač navajena živet v velike sladkoreju potem pa kar šok za novorojenčka.In od tod tudi malo večji otrok, ki ga nosim in težji.

Babike lepo bodite in držite se.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 20:10:44   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: pupika
Glede CR bi se jaz tudi odločla za splošno, ker ne bi morala bit zavestna in bi vedela kaj se ta spodaj dogaja, to sem pa tudi  jaz slišala da lokalna ni dobro prijela in je bila panika, boljše je , da vse skupaj prespiš in ne veš kaj se dogaja.


Moja prijateljica, ki je imela CR, je rekla, da ne bi nikoli izbrala narkoze, ker menda ni lahko po njej. Poznam kar nekaj punc, ki so se odločile za lokalno anastezijo pri CR in je bilo vse OK. In menda ni lepšega, kot slišati jok otročka, ko pride na svet.
Seveda smo si pa vse različne in vsaki nekaj drugega odgovarja.

Jaz sem bila danes s prijateljico na dekompresiji in mi je blo ful všeč. Sva se za naslednji teden spet naročile. Pa srečali sva anajrim. user posted image

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Julijke 2010
23.6.2010 21:13:00   
anajrim
Ni pa mi jasno zakaj so nekatere toliko čez rok, bratrančevi ženi danes teče že 5 dan čez in ni še nobenih znakov....


To da si čez rok ni nič čudno...pač otrok še ni pripravljen za ven...če je vse ok te pustijo tudi do 14 dni čez rok...jaz sem prvega rodila 7 dni čez rok čisto noramlno...ni pa nič narobe če se 5 dan še nič ne dogaja...

Ja petrca lepo vaju je bilo videti...pa čeprav ni bilo časa za klepet...bomo pa naslednjič...imata pa tako lepe bušije user posted image user posted image user posted image

Mala Biba - Pošiljam vama 10000000000000user posted image da sta le ok upam...javi se kaj ker smo firbčne kot se za ženske spodobi!!!




_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?