pupika
|
Ojla, punce Najprej naj vam vsem zaželim veliko sreče, zdravja, lepih nepozabnih trenutkov Srečno 2010. Jaz sem danes zopet po dolgem dopustovanju v službi, doma pa si nisem vzela čas, da bi vas malo pozdravila, ker mi internet dela tako počasi, da bi morala full dolgo čakati, pa še mali škratek me zaposluje. Vsem čestitke za lep pregled pri NS, nas to še čaka, tudi jaz komaj čakam 13.1 ko imam UZ, končno bom tudi jaz videla svojo malo pikico ki raste pod mojim srčkom, ker še sedaj nimam občutka da sem noseča, no razen znakov, kot so slabosti enkrat minejo pa se zopet vrnejo, potem prsi imam tudi jaz zelo velike, pri prvi nosečnosti se moje prsi niso skoraj nič povečale, sedaj pa so kar velike, pa napihnjena sem, prebava se mi je malo popravila ko sem zamenjala tifol za neovita, ampam, sem proti večeriu zelo napihnjena in imam veliki trebuh. Ostale ki ste izgubile svoje pikice, en velik in sem z mislimi pri vas, in naj vam sedaj ta zvezdica ki je med angelčki sveti in naj na vas varuje in vam prinese ponovno srečo.
|