kenya
|
En lep pozdrav vsem skupaj. Mala biba, super za seznamček . Še moji podatki: starost: 36 nosečnost: 4 (doma imamo dve ) porodnišnica:LJ Sem na bolniški drugi dan,pa sem že pošteno naveličana. Me že vse boli od preveč počivanja. Ampak en dan bom že še zdražala . Kar se kg tiče, sem se pomoje zredila kakšne 2-3kg, čeprav so mi še vse hlače prav. Nisem pa do sedaj nikoli kupovala nosečniških hlač. Raje kakšno št. večje majice, tuniko ali hlače in je kar klapalo. Je pa res, da delam v bolnišnici,kjer se takoj zjutraj oblečem v uniformo in mi ni treba biti v lastnih oblačilih. Če bi delala v pisarni ali kje drugje kjer ravno ne moreš biti v kavbojkah, bi bilo pa sigurno drugače. Cebelica, jaz sem imela v vseh nosečnostih na začetku težave z zamašenim nosom. Mi tudi ni nič fiziološka pomagala, pa nobene inhalacije. In v lekarni ti tako rečejo, da Operila ne smeš, samo glede na Pušenjaka, ga kadar je nujno lahko uporabiš. Jaz sem ga uporabljala vedno zvečer, ker drugače ni šlo. Je bilo za znoret. On pravi, da če ga uporabljaš zjutraj in zvečer par dni, ni nič narobe. Drugače sem pa sedaj ko sem imela spet čisto zabit nos, pod nos namazala eno balzamično kremo (Nahrin) kar večkrat na dan in ti povem, da mi je super odprlo nos. Pupika, meni je ta sling zelo všeč, sem ga tudi sama imela, ker se mi je zdelo da je zelo priročen, samo na žalost nobena od mojih dveh pup ni hotela biti notri. Sem potem razmišljala, da bi ju mogoče morala dati že prej notri in ne šele pri dveh mesecih. Vsekakor, ga bom sedaj spet probala uporabit. Katerega pa imaš ti?