Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mislim, da sem daleč najhujša od vseh vas in če bo šlo tako naprej, bom do konca nabrala kakih 100 kil

). Drugače pa največ nosim pajkice-legice pa tunike čez ali pa pletene oz. bombažne oblekice. Ne mislim pa nič več zapravljat za nosečniška oblačila, ker se mi zdi da imam dovolj vsakdanjih stvari ki pač rastejo s trebuščkom. Drugače pa,komaj čakam poletje, da bom lahko oblekla kakšne lahke oblekice, pa da mi ne bo treba vsako jutro razmišljati kaj bom oblekla za v službo!
.
. Bušek se mi pa že fejst pozna. Pa ne samo tam, kjer je maternica, ampak tudi višje (špehec raste
gibe. Je to možno že pri treh mesecih, al se mi samo sokovi po črevesju pretakajo? V prvi nosečnosti sem prve gibe začutila pri polnih štirih mesecih.
, pa kakšno sadje sem pa tja spravim vase. prav komaj že čakam, da se končajo tele slabosti, čeprav zgleda, kot da jim ni konca.
gibov, pa je meni rekla G da je še prezgodaj da bi jih čutila pa sem že v 16t. Je pa res da tudi jaz občasno čutim kot brce,ki pa so verjetno bolj kak živc, ki se strese ali pa črevesje. no ja lahko pa da rs že kaj čutim.