soncekray
|
Zivjo punce.. Jaz sem po 1 tednu spet na nogah. Sem bila prav fajn bolana. Sicer nic resnega, samo mocan prehlad, ampak me je kljub temu polozilo v posteljo za cel teden. Zacela sem z kasljanjem, pa smrkanjem, glavobol, rahla vrocina.. Poleg tega sem bila 4 dni sama doma, fant je bil v Sloveniji(ziviva v tujini) Je blo prav hudo. Sem taaak vesela, da se je vrnil. Zdaj sem ze boljse, samo se brez glasu in z vlllkim herpesom Sem ravno prej klicala zdravnico, ce je nevarno, pa pravi da ce ostane na ustnici, da ni. Upam, da nasa babika ni prevec cutila mojega slabega pocutja. Vsakic ko sem kihnila ali kasljala mi je bilo hudo, ker sem se sekirala, ce cuti.. Na seznamu sem videla da nisem se nic svojih podatkov dala. Stara sem 28, prva nosecnost, naslednji pregled imam morfologijo 1.3., pa&ga Glede streptokokov tu pri nas v Lux vzamejo bris v 35 tednu in pol ce jih imas, dobis zdravila. Baje ni nevarno ce se ve(prebrala na netu). Nevarno je ce ugotovijo komaj med oz po porodu. Takrat baje lahko pusti hude posledice na otroku. Se je zgodilo sestrini prijateljici in po porodu kak teden ni vedla kaj bo z otrokom. Sicer se je vse ok izteklo. Vprasajte svoje ginekologe kak je s tem v Slo. V Ms sem slisala, da baje ne kontrolirajo Mi2 se nisva nicesar kupila, zato pa toliko bolj moja sestra in mama norita Bova pa po morfologiji naorcila posteljko in previjalno mizo. Vozicek mi je pa nabolj vsec Bugaboo Prijateljica ga ima in sem navdusena nad njim. Se zlozi na minimalno(kar je za nas zaradi nenehnega potovanja v Slo, ful pomembno), oblika mi je ful vec, barve... Tak jaz bi sedaj najraje zaspala in se zbudila v ponedeljek zjutraj Ful sem nestrpna, komaj cakam na morfologijo, da nam pove da je vse okey
|