Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha 1 vpr: kako čistite uno obrobo okoli postlce?? nism zdele pogledala na listek kaj kaže ampak predvidevam, da je ročno pranje, pol pa loh dam na ročno pranje v pralni stroj, me je strah, da ne bo kej zamučkala, ker je notri pena, to se u lajfe ne pogliha več, pa še draga je bla k žafran prejle sem naštimvala za pranje, pa ločvala po barvi cunje, in dam metino postelnino in ninico, ki je imela res že tak omamen vonj, da ni čudn, da je takoj zaspala , in jo vržem na kup, ampak mi jo je ene 33x s kupa dol potegnila pa k seb stiskala, ful mi je bla kjutek Obrobo imamo od Ikee in je bela s pisanimi zivalcami pa jo lahko cist lepo prekuhamo. Janu se nobena ninica ni prijela. Se rajs drzi za resetke od zibke. Joj Farfala js upam da ne... Apetit ima, ne bruha, ni driske, zakaslja 2x na dan, nosek ni zabasan, je zivahen, ce ni visoka vrocina... Je pa danes precej bolje, ceprav ima povisano temp se vedno.a Zato imam pa jaz angino in oci gripo, pa se vsi stiskamo na najini postelji in prebolevamo, zunaj pa soncek sije =$. Hijacinta prej ko slej morata oba skozi to locitev, saj bo hitro, ko ti bo povedal, kako lepo se je imel v vrtcu =].
|