Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa sej ne, da ne bi bila, samo nekak je fajn slišat kaj takega.
. Povem ti samo, da sem se usedla na WC in se mi je ulila taka količina krvi, da je bilo še okoli školjke vse krvavo
. Šok, res.
samo da je vse v redu.
, ne vem, kaj mi je. Na vago sploh nočem. Zgaga mi da mir, če zvečer jem samo kisle stvari (mandarine ali kislo zelje), po vsem ostalem moram pa zvečer vzet Rupurut. Pred mano je uradno samo še en teden, bomo videli, kdaj bo tole. Me že cel teden tu pa tam nekaj zvija, samo zaenkrat ni nič od vsega skupaj. To mi gre malo na jetra, ker se sploh ne morem sprostit, ves čas sem malo v napetosti, ker ne vem, če ne bo naslednje zvijanje kaj bolj konkretno.
Potem ni nič važno, ko primeš malo štručko dobiš drug pogled, to tako veš. Je pa res tist občutek, da zdaj pa sn vse nardila, zdaj pa lahko grem rodit. No, a ni tak?
Drugače pa sem se spočila tudi zdej, ko sva bila v bolnici - je mali skoz spal jaz pa tudi! Luksuz.
. Nič se nisem spočila. Pa Kajetan se ni redil in sem ga pre din po vsakem podoju furala tehtat, tako da sem samo šetala gor in dol. S pomanjkanjem spanja sem pa itak mislila kasneje, ko se bo dete ponoči hotelo joškarit.
- vmes samo prišla pobrat otroke, in jih čez 20 minut predala atiju, jaz pa šibača nazaj delat - pa mi deca, ki mi ponavadi težita, da bi šla z menoj na teren, rečeta: dijo, mami, fajn se imej!