Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No ja, saj ne bo več dolgo. Menda. Upam, da ne bom kot Mavo 17 dni čez rok ali koliko je že bila, tisto je bilo pa res ekstremno.

. Sem zdaj pogledala tvoje slike, da bom naslednjič vedela, katera si ti. Saj se skoraj vsak dan vidimo, razen zdaj, ko valim
), no naslednji dan sem pa rodila..16 dni prej.. probaj !
.
.
) in pri skuštani, če se ne motim.
.
. A bo treba spet nardit kak razpis za najbolj razburljivo porodno zgodbo?
!
Še brat vas nisem uspela zadnje mesece. Se je dogajalo, dogajalo, hehe... Zdele sem mal preletela, vidla, da ste že na tretjem delu, pa predvsem sem se spomnila, da bi naj Jančika zdele enkrat šla v Rim... Koker vidim, je še tu...
Vsak dan čez rok je zoprn, js sem jih imela "samo" 11. Pa ni pomagalo niti cartanje (tale izjava o prezrelosti mi je še kako znana, hehe) niti Rogla in tamkajšnji luft...
Tak da skupaj z Elino vedrima doma. In ko spi, imam čas mal po netu brskat... Naslednji mesec pa gre v varstvo, js pa nekaj delat, da bo malo dodatnega denarja priteklo. Z novim letom pa upam da se kaj odpre.
.