Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 12.1.2011 20:27:23
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Kako ste kaj punce? Kakšna nova v novem letu? Upam, da bo v tem letu čimveč srečnic z . Mi počasi lezemo proti prvemu pregledu - še 14 dni in že komaj čakam.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo ,sporoči k obo prvi pregled da vemo kako je šlo;))
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2011 7:25:19
Teni_
Da izpolnim svojo obljubo. Včeraj rvi pregled. Vse ok. Pikica raste, velika 19,33 mm, srček lepo bije. Zaenkrat vse izgleda ok. Preguramo še 3 tedne, da smo ven iz najhujšega in lažje zadiham. 15.2. imam nuhalno.
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.2.2011 8:40:36
sonček85
ojoj pa kaj ti tega ne morejo povedat prej ne pa da že tko težko pričakuješ potem pa še moraš 1t.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no javi kako bo drugi teden ,čakamo novičke-jupijej;))
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.2.2011 20:38:55
Teni_
Tanjusi, čestitke še tukaj, če se kaj oglasiš na tej temi.
Jaz sem si pa NS prestavila na petek, ker sem se naročila v MB, namesto na Ptuj. Se mi je malo zamerlo zadnjič, ko sem se brezveze vozila in grem zdaj drugam.
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.2.2011 7:41:33
Teni_
Poročilo iz NS:
Vse ok, tveganje 1:2341, srček bije lepo. Vse v najlepšem redu. Vglavnem, dr. Pelkičeva je zakon. Res si je vzela čas za nas, smo bili noter pribl. 45 min, vse pokazala, premerila, posnela na cd, pogledala za spol in baje bi naj bo dveh punčkah tokrat pričakovali fantka. Sem vprašala glede toxe in nas je lepo pomirila in povedala, da naj jo naslednjič, ko imam pregled v ambulanti kar poiščem, pa bova še kak UZ naredili. Ne morem je prehvalit, super, super.