|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 11:32:57   
malaMravljica
Rizkoo, jaz sem tudi ravno dojila, ko je Tassi sms poslala, pol sem pa pogldala sele, ko sem malega v zibko nazja dala. Moj mali je danes ponoci non stop pil, sam ga imam na sumu, da sploh ni bil lacen, da je sam pri meni hotel bit. Je lih par pozirkov in spal, pa sem ga budila naj pije, ni sans. Ma mi dela probleme ta malcek moj, kako naj ga izselim iz postelje potem, sama v tako veliki postelji, mali bi bil pri meni, jaz bi ga tudi rada imela pri sebi, sam vem, da ga bom tako sam scartala. No, pa sva se selila celo noc iz postelje v zibko, postopek na 2 uri.

Kje ste pa videle slikce od bejbike od Tassi???? VAm je dla na sms, men pa ne, smrk smrk. A je lepa? Ima laske?

Cebeli, zal mi je zate. Sedaj si vzemi cas zase, jokaj kolikor hoces, potem pa shranis spomine v srcek in gres z dvignjeno glavo anprej. Jaz sem bila aprilka09, pa me je iz aprilskega seznama tudi izbrisala ss. Poglej, sedaj je oktober in sem ze mami, ze cel mesec sem mami. Pa se mal "tehnicnih" tezav sem imela preden sem lahko spet ponovno zanosila. Kar pogumno!

Soncek moj, jaz ti pa posiljam user posted image user posted image user posted image   cist sam zate ok. Da bos pozitivno sla cez te dni sedaj. Ej, pa malega sem poslikala pred parimi minutami, prav zate sem ga fotkala, res.Dam na pc slikce in pol dobis na mail.

Pilotina se pa spet potepa user posted image

Kepica, nasmesek na usta in ne pusti se nervirat moskim, ok!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 11:35:48   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Rodila se je mala zvezdica Zoja ,
ki je posvetila na svet danes točno ob 3.29
,velika 49cm,težka 2525g.

Z mamico sta super in sedaj se že lepo cartata.Čestitkeeeee

 
O moj bog... Jaz sem rahlo sokirana...
 
Tassika ISKRENE CESTITKE za malo Zojo user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 11:54:12   
Anonimen

Cebeli, zal mi je zate. Sedaj si vzemi cas zase, jokaj kolikor hoces, potem pa shranis spomine v srcek in gres z dvignjeno glavo anprej. Jaz sem bila aprilka09, pa me je iz aprilskega seznama tudi izbrisala ss. Poglej, sedaj je oktober in sem ze mami, ze cel mesec sem mami. Pa se mal "tehnicnih" tezav sem imela preden sem lahko spet ponovno zanosila. Kar pogumno!

MM, to si pa tko lepo napisala. Enako Čebeli, pridružujem se MM besedam. user posted image

Kepica, nasmesek na usta in ne pusti se nervirat moskim, ok!!!

Tud tem besedam se pridružujem user posted image


(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 12:24:54   
Teni_
Nadka30 - super. Joj, se spomnim, kako sem bila vesela tiste prve po abraziji. Še v življenju nikoli tako. Še bolj pa tretje, ker je bil potem lov odprt. user posted image

Tassika - čestitke za hčerkico.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 15:17:31   
a.biba
user posted image  ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE ZOJE! Ati in mami ogromno lepih trenutkov in bodita zdaj važna in ponosna starša.
 
 

< Sporočilo je popravil a.biba -- 31.10.2009 15:18:22 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 15:33:38   
a.biba
Jaz tu -  še živim ,vse ok sam za dva dni sem brez interneta ostala. Hvala za skrb, punce  moje!

Tako ste pridno čvekale, včeraj sem se javila na stari temi, potem pa danes vidim, da so že štiri strani na novi. Pridne steuser posted image !

Seveda najbolj me je presenetila Tassika in njena princeska s prekrasnim imenomuser posted image , pa krasen buši (verjetno ena zadnjih slik).

Zdaj sigurno ne bom mogla vsega pokomentirat, sem čist utrujena, smo že bili danes na Ptuju, obiskali grobove, šli na fajn kosilo, sprehodek po mestu, zdaj pa moja dva že spita, jaz pa tudi moram mal počivat, ker me je to res utrudilo.

Twixy krasne slike in čudovita mimikauser posted image . Tole je pa res večni spomin.

Dobrodošle TeniRR in Čebeli! Vama ne privoščim, da sta tukaj, ker pač nič ne moremo proti usodi vama želim, da boste spet zagledali nova pluseka, ko boste pripravljeni. user posted image

Nadka30 user posted image  za prvo M - jaz sem je bila tudi tako vesela kot še nikoli v življenju in potem mi je postalo malo lažje. Uspešno v nov boj!

Kepica83 joj, mi je hudo za tebe. Te skoz nekaj lovi. Daj potegni iz vsega najboljše in poskusi čez vse slabo. Zdaj si v lepem obdobju, pazi nase in poskusi uživati. "Možek" se te je fajn privoščil, iskreno mu povej, da se res slabo počutiš ob njegovih izjavah, pa da naj se malo nazaj drži, ker ni to dobro za nikogar od vas treh. Pa ne kuhat mule, ker škoda vsakega dneva, ki ga s tem izgubimo in bi se lahko imeli lepo.

Saj smo vsi kdaj na bojni nogi, pa saj vemo, da se prej kot slej obrne. Skoz pa tud ne moremo biti srečni zaljubljenci brez težav. Pa vseeno poskrbimo, da bo več pozitivnih dnevov kot negativnih in se poskusimo hitro pobotati po prepirik, ker vse skupaj tudi ni vedno vredno na kocko postavljat in izrekat besed, ki jih v resnici ne mislim. Nikoli ne vemo kaj nas čaka jutri.

Novopečene mamice lepo, da se oglašate. Vas je lepo brati user posted image .

Joj, sigurno sem katero pozabila in verjetno tudi kaj. Slikic še vedno nimam na računalniku, ampak zdajle res moram mal počivat, preden se babika zbudi. Imamo še eno turo po grobovih, da bomo jutri lahko doma. Saj ni dobro, da se dragi sprehaja naokoli, je le v bolniški.

Čavči in lep dan čarovnic! Varno pot pri letu naše čarovniceuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:22:44   
Kepica83
Živjo čveke čvekasteuser posted image
Pa saj vas nemorem dohajat. Jaz sem še pri našima. Sem pojedla kosilo, pa globok krožnik sladoleda planica, pa malo smo počivali, pol pa sem še pojedla velik krožnik juhe zdaj pa spet lahko grem počivatuser posted image ..
Nadka30 za kolendarček kontaktiraj rižkooo. Meni je ona svetovala kako pa kaj. Vprašaj jo na ZS.

Sonček85 kaj se pa ti kregaš zdaj z možekom? user posted image  no saj ko pride domov ga pa le pocartaj. Moj mi je danes napisal sms da je velik butl, in da se zdaj tega zaveda. user posted image  hja jakuzzi imava doma. A nesmem se kopat v mehurčkih?? Zakaj ne??

Rižkooo me veseli da je mali razveselil G. Praviš da je velik nedonošenček?user posted image  kak lepo, saj prav tak. Naj le lepo papca da bo pravi možek. Kak si rešla glede desne dojke?

MM hvala ti za lepe besede. saj se ne sekiram več. user posted image


Čebeli dobrodošla in tudi ti boš kmalu zagledala +++user posted image . Pa seveda žal mi je zate in za tvojo žalostno izkušnjo. Ko sam to doživiš, pol komaj veš koliko je teh primerov. Jaz si nisem v življenju predstavljala da nas je toliko. user posted image

Pilotinca se potepa pravite? No saj prav tak.  Naj le ima svet nekaj od te dobre ženskice. user posted image user posted image

A.biba sem bila pošteno v skrbeh zaradi tebe. Vragec mali si , da vešuser posted image . Saj pa veš da te kepica pogrešauser posted image , Sem gospodu povedala kako se počutim pa verjetno je po solzah sodeč sam ugotovil. Sem ga včeraj samo vprašal če mi lahko pove definicijo kaj je hec?? Pa je rekel ja , ko se nehče poheca in se ob tem nasmeji. Pa sem rekla no upam, da si se od srca nasmejal ob mojih solzah in mi pokvaril najlepši dan v mojem življenju. Bibi na Ptuju si bla? Mmm pol ap nisi bla daleč vstran od mene. Joj jazobužujem sprehode po Ptuju. Čisto nora sem na Ptuj. Mam hiško na Ptuju ampak še imam babico not.user posted image
Kaj se pa mule tiče, saj je ne kuham le nevem kako se naj obnašam. Saj cartam ex možeka user posted image  pa vse, ampak nisem tisti dobrovoljček kot ponavadi.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 31.10.2009 16:31:24 >


_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:27:26   
nadka30
zdravo punce, kje ste vse, kaj ste vse  na grobovih?user posted image user posted image user posted image

želim vam eno lepo  noč čarovnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:31:56   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

zdravo punce, kje ste vse, kaj ste vse  na grobovih?user posted image user posted image user posted image

želim vam eno lepo  noč čarovnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




Bejba jaz sejm tu. KUKUC???user posted image

Evo pa smo dopolnili 18 teden. Smo že v 19-tem. user posted image user posted image user posted image  bravo okrogla kepauser posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 31.10.2009 16:32:51 >


_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:36:59   
nadka30
Super kepica še malo pa boš na zlati polovici,user posted image user posted image user posted image
pazi da te danes čarovnice ne dobijo, baje se že zbirajouser posted image user posted image in bojo v temi začele okrog z metlo hodit

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:39:54   
Kepica83
nadka ma ti neveš da sem jaz kraljica čarovnic??user posted image user posted image  samo čakaj da vzamem metlo in pridem po tebe. Joj me nasmejiš z temi levi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka sem zdaj komaj zasledila da imaš doma že eno punčko. user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 16:48:49   
nadka30
ja kepica doma imam petletno navihanko s katero sma danes izrezljavale buče da boma zvečer dale svečko not, in boma strašile okroguser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem tako happy, ker vem da ni več daleč ko se bo prikazal moj +++++.
Kaj pa ti kako si, kakšno je stanje, sedaja pa še enkrat en tolk zdržiš potem boš pa user posted image user posted image user posted image držala v naročju.
Super le vsedi se na metlo ter se pripelji ti bom muffine ponudla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 17:43:33   
zvesta
Drobtinica29 sporoča:

"Da se malo javim. Do rac. se nisem prisla, ker sma se v porodnisnici, je dobil zlatenico in je moral pod lucko. Zdaj je pa ze pri meni. Ce bo do jutri vse ok, boma sla domov! Komaj caka! Bom javla. Lp"

user posted image user posted image


Si pa crpa mleko, ker pri njej noče sesat, zato pije njenega mlekeca po flaški.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 17:56:44   
nadka30
čestitek drobtinica za user posted image user posted image user posted image .
Boš videla jutri bo vse ok in boste šli domov se cartat
lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 18:04:14   
nadka30
KU-KU očitno ni nobenega doma,user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ne vem če niso vse šle na rajžo v temno noč.
veselo noč čarovnic in strahov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 19:17:10   
mariee
Nadka čestitke za user posted image Ja zdj sem pa res že jaz naslednja na vrstiuser posted image

Rižkoo super, da boste že kmalu na novi Rižkici delalauser posted image user posted image

Dobrodošla Čebeli!!

Drobtinica držim pestke, da gresta domovuser posted image user posted image user posted image

Sonček jaz sem se tudi že danes skregala, luna bouser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 19:32:19   
Kepica83
Nadka jaz sem zdaj komaj domov prišlauser posted image . Sem ostala na cesti z prazno gumo, pa še dol mi je padla tak da sem se par metrov mogla po felni pelat. Nikjer nisem mogla ustavit, ker bi še me kdo nabasal v tisti temi. Hvala bogu je moj končal z službo in je dokaj hitro prišo do mene. Saj vem sama potač zamenjat samo kje pa se lahko zdaj pod avto vržem, rezervo dol zmontiram pa vse ostalo.... Nadka z mojim želodcem ni nič boljše. Kak kaj pojem me začne zvijat. Nemorem sploh vzravnano hodit. Upam da nisem kake rane na želodcu fasala. Pa ta driska, pa bruhanje.user posted image  da ne govorim o ledvicah. Pa kaj je z mano no. Pa tak dobro sem se držala. user posted image . Res bi najrajši samo jokala. Pa tak lep dan je bil. Od kar pa me je po kosilu začel bolet želodec tak pa gotovo. Pa naj boli, samo da me moj buši ne boli. Pa da je pikica ok. Pa če bom po štirih hodla mi je vseeno.user posted image Danes ko sva se peljala z bebiko k našim na kosilu se mi je zdelo da me je celih 40minut vožnje žgečkal po bušijuuser posted image .
A bučke sta rezali? superuser posted image . Mmmmm muffine. joj takoj bi na metlo skočla pa priletela do tebe samo kaj ko me driska matrauser posted image user posted image  oz. diareja. Še koga po diarejam user posted image user posted image user posted image .
Bom jaz mojega ju3 naštimala da mi jih speče. Prejšnji teden mi je princeske pekel mmmmmmmmmm. user posted image

Drobtinicauser posted image user posted image  ju3 bo vse vredu in boste lahko šli domov se cartatuser posted image

Rižkooo super za plane o mali rižkici. Uh še en zakladek več na svetu. Jupi. Jihaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Mariee evo sedaj pa si ti na vrsti da nas razveselišuser posted image user posted image user posted image . Go Girluser posted image user posted image .
Jaz še se danes nisem imela časa skregat, ker še mojega nisem vidla. Razen kaj mi je gumo menjal. Zdaj pa je šel na sprehod z psom. Ko pride nazaj bom pa že spalauser posted image .

Uh grem ležat v klobčič, mogoče bo boljšeuser posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 19:51:43   
Teni_
a.biba - hvala za dobrodošlico in lepe želje.
Joj, Kepica. Revica, vse se ti nabere. Ja, ko ima   mlade, jih res ima veliko.

Jaz tudi tu okoli skačem. Mali2 sta šli že spat, pa imam zdaj več časa.


Na pokopališče smo šli že v četrtek, oz. mi2 s tavečjo, ker so bile zdaj ta teden počitnice in je bila doma. Danes smo pa bili pri mojem dedku na obisku, ker je v bolnici in je bill full vesel, da so njegove ti ljubice (njegove) prišle na obisk. Joj, kako težko ga je gledat, pa se nazaj držat, da se ne zjočeš.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.10.2009 19:52:10 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 20:00:55   
Kepica83
o TENI ti si tudi nova med nami. dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Žal mi je da si med nami.user posted image  Upam da hitro zagledsš++++.user posted image user posted image
Zdaj sem malo brskala po netu, pa sem vidla da jih je kar nekaj nosečk s podobnimi želodčnimi težavami. Mislite da je moj golobček toliko večji in mi pritiska na želodčka? Ker bolečina je res groznauser posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 20:02:53   
Teni_
Hvala, kepica.

Možno je, da tako leži in pritiska na želodec. Si kaj vprašala ginekologa?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.10.2009 20:03:16 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 20:54:35   
pilotina
Rižkoo...rožica moja...kako napredujeva...dobro upam

ampak, ker mora biti pri nama vedno en ampak
v sredo naj bi dobila M, ki je ni bilo, dobila pa sem v četrtek roza izcedek zato sem se tudi že prepisala v pričakovanju v novembru
glede na roza izcedek v četrtek, rjavkast izcedek včeraj in danes malo svetlorjavega belega toka, me je kar močno zelo fajn strah...vse to pa se je videlo le na papirju in na mini vložku ne

punce, z dragim imava user posted image user posted image in sem srečka nosečka

to je najin 27. krog in upava, da se bo naslednji začel šteti z 1., ko bova želela še enega otročička

slabost je že prisotna tu pa tam, joškice bolijo, na wc-ju sem non stop...polovico res za potrebo, ostalo pa je najverjetneje psihološkega izvora

z dragim se res ne moreva še veseliti, strah naju je, ampak misliva pozitivno in res upava in prosiva, da bova tokrat objela najino malo štručko

pri dr. Rešu sva že naročena in sicer 12.11.2009 ob 17:00
nisem govorila z njim sam, ko sem klicala, sem sestri povedala o roza in rjavem izcedku...rekla je, da če bi se poslabšalo naj grem na urgenco oz. pokličem njih v ponedeljek, če pa bo vse uredu, se vidimo 12.11.2009

in ker z dragim misliva pozitivno in upava na najbolje, se dajem na srednji seznam

< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.10.2009 21:00:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 20:59:42   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image
 
01. U*                        27                    Tržič           xx.xx.09
02. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.09
03. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
04. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.09
05. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
06. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
07. mića                                                                       
08. polmaja                 36                                       xx.xx.09
09. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina         xx.xx.09
10. MiniMiska
11. soncek_25      (12.01.80) 29     Zasavje            xx.xx.09
12. Nadka30         (26.09.79) 30     ok.Celja           xx.xx.09
13. Oton
14. BeeBee

15. TeniRR                 26               Ruše               26.11.2009



SREČKE NOSEČKE user posted image user posted image
user posted image
 
  IME:             STAROST:         KRAJ:   PREGLED: PDP:                                    
01. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
02. Maxy                     30               Ljubljana                   xx.11.09
03. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09
04. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
05. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
06. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
07. Nincrli                    24            ok.Maribora           02.01.10
08. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                  04.02.10
09. zvesta                   (24.10.79)29     Lenart              20.02.10
10.Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic          27.03.10
11.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska  12.10. 04.04.10
12. barvar                                                                 22.04.10
13. a.biba                                  25      Štajerska          xx.04.10
14. Divans1
15. pilotina           19.09.79 (30)      obala      12.11.09    05.07.10


MAMICE  user posted image
user posted image
 
MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 
 
01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009


Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnost
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t


< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.10.2009 21:02:13 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 21:10:23   
nadka30
pilotina čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo sedaj si pa odprla sezono za nas, res ti iz srca želim da v mesecu juliju v naročju držišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes je pa res en fajn dan, tassika je rodila, jaz sem dobila svojo prvo user posted image po abraziji ti pa sporočaš da siuser posted image user posted image user posted image

jupi je je jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti prelepih osem mesecev in v mesecu juliju enega ali dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 21:11:38   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina


punce, z dragim imava user posted image user posted image in sem srečka nosečka



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ČESTITAM! ČESTITAM! ČESTITAM! Kako sem pa jaz vesela tvoje novičke in ti iz srca privoščim eno super lepo nosečnost, brez težav in zapletov in da bosta poleti končno držala svoj zakladek v rokah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam kar solzne očke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.10.2009 21:12:21   
pilotina
nadka30...hvala user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za prvo M in želim si, da ti bo čas čimhitreje minil do naslednje M user posted image



(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?