a.biba
|
Jao, kje sem zdaj jaz ostala za pokomentirat.... sem prej vse prebrala, grem malo iz bane dat, pa sebe stuširat in sta že dve novi strani. Dobre ste! Najprej: TeniRR sem se že veselila s tabo, pa nič hudega. Vsaj veš, da boš drug mesec bolj mirno pričakovala svoj plusek. Vse ob svojem času so meni rekli. Potem pa naj bo tako, kaj si pa moremo. Tudi jaz sem imela ss po eni grozni angini in antibiotiku - po moje je bila bolj moja psiha in izčrpanost telesa kriva, antibiotik tako naj ne bi bil. Twixy drži se še tako naprej. Vsak teden oz. vsak dan je zdaj dobrodošel. Vse bo ok, čeprav je zdaj tole grozno. Zdrži še malo! Tako, zdaj pa se spet nič ne spomnim kaj sem še hotela pokomentirat. Aja, tudi jaz sem že na Mariee mislila in verjamem, da že zdaj carta in nam nima časa sporočiti. Zdaj še samo čakamo, da nam potrdi in sporoči podrobnosti. Prav zabavne ste z vašimi imeni. Kepica očitno sta se te lotile... žal punce, ne bo nam izdala. Bomo pa potem toliko bolj vesele in videla katera je imela prav. Naša babika je pa začela spet tako grdo suho kašljat, pa sam da ni hujšega. Kašlja se bomo že znebili. Mami je šla pa danes v nakupovanje za sebe - grema z dragim prvič v življenju v opero v petek. Pa to zato, ker smo letos na morju spoznali nove sosede v kampu in je on operni pevec v mariborskem gledališču in sma rekla, da ga res morama iti pogledati (kot presenečenje na premiero). So tako fajn družinica, še fantka imajo Sarine starosti in smo postali pravi pajdaši. No, v eni uri sem vse nakupila (kaj takega še tudi ne), dolgo tuniko, črtaste pegice, krasno ogrlico, škornje pa plašček pa že imam in mi je še dejansko prav, pa ne bo za dolgo. Pa še en dolg puli sem si kupila in legice. Mislim, da bo to moj stil letos, ko drugega ne bo šlo gor . Se bom v petek slikala, pa vam mogoče pokažem. Zdaj pa kar pošljem, da ne bodo dve strani spet vmes napisane in Frančeka prebrat skupaj z babiko.
|