a.biba
|
Tassika močno sočustvujem s tabo in upam, da se res kmalu k sebi spraviš. Ker tudi mene ta prehlad ubija, sem že v četrtek čutila, da se nekaj kuha, v petek je še šlo, včeraj pa katastrofa, ki se nadaljuje danes. Groza, pa pri nas so vsi prehlajeni in bi rekla, da sem se samo nalezla. No, moj se še drži, pa Sara je že ok in upam, da ne dobi kaj nazaj. Je ponoči jokala, da jo danes roka boli (ne vem od česa bi jo) in je prišla k nama spat (čeprav mi ni bilo do tega, ker sem prehlajena, ampak sploh ni mogla zaspat v svoji sobi), pa to kr miglja, brca, krili... sem se jaz ponoči v njeno sobo preselila, ker sem bila že čisto nora. Dober, da si je zjutraj risanke naredila, jaz sem pa malo dlje spala. Kepica daj se ne sekiraj zaradi drugih, predvidevam, da gre za obrekovanje. Takšni se vedno najdejo in ima vsak koga, ki bi znal kaj povedat, kar nam ne bi bilo všeč. Ti samo uživaj s svojim dragim in skupaj pazita na vajnega otročeka. Javi se kako si kaj, pa čeprav v enem stavku. GLASOVAT! Tassika tisti Lukec s čupo je pa res pravi lepotec.
|