sonček85
|
hejla punce Kepica:ja včeraj sem napisala in pobegnila dol za 20s sva se zgrešili 20.12 pa zato ker je vikend in smo glih doma ,druge vikende smo pa potem ves čas do NL zasedeni Postavlja se pa kadar češ ,lahko že danes Kako je lepo brat da te nekdo pogreša ojoj ja kako pa so ti to lahko zaračunali,a si se kaj vpisala al kako al sam šla pogledat,upam da se zadeva uredi in da ti ne bo potrebno plačat. mm:uuuu pravo smrečko ,meni je pa to tko lepo,no edino kolikor potem iglice odapadjo in jih je vsepovsod polno,letos še boste lahko imeli ,potem drugo leto ko bo pa LM že vse povsod pa mislim ,da ne .Mi smo jio imeli vsako leto dokler sta še bila ati in mami v zakonu Pa saj boste pa drugo leto lahko šli na plažo in uživali,midva sva pa že 2 leti doma Imaš pa najlepše darilo in najlepši zaklad zraven sebe za NL ,LM-a Ja aleks je že ob 20h v deželi sanj vsak večer čeprav opažam da večji ko je težje ga je spat devat ,saj on bi se igral ,deval dudo not in ven,.....no saj boste videle tanjuši: ah deci saj veš.Ne zmeni se zato,ga bo že minilo teni:navijam da se je/bo prijelo in da boš kmalu cartala tudi ti ponovno Za blagajno bo pa po moje res zanimivo zvesta :srečno na pregledu in sporoči kako bo biba.joj to bo drugo leto veselja pri vas in prijateljih Držim pesti za zagovor No evo sedaj sem napisala kar sem imela MI smo ok,res mi pa zmankuje časa za kaj druga ,saj je Aleks vedno večji in vedno več me potrebuje.Ne glede tega da bi bil razvajen ali kar koli druga,samo rad bi se igral(saj se sam tudi rad igra-tudi po 1h skupaj)pa vsepovsod ga je že polno,pa bi to mel pa uno ,pa rožo potegne ,pa vodo ko brišem,......ni da ni.Pa na nogah bi že bil.Vglavnem VSE SE VRTI OKOLI NJEGA Sem pa srečna da ga imam saj mi polepša vsako sekundo,minuto,dan ,noč,........