Nika v službi
|
Ma ne vem, no, meni je pa vsa tale kolobocija okoli prič čisto mimo. Kako vprašat, pa kdaj vprašat? Halo? Če imaš prave prijatelje, se pač najaviš k njim na obisk, prideš osebno, poveš, za kaj gre, malo poklepetate in to je to. No big deal. Res ne štekam. To dobivanje po kafičih, pa vedno nekdo zraven, pa mencanje bodočih prič... res, težko verjet. Upam, da bosta našla primerno pričo in da bosta te dni do poroke mirno preživela. Vsekakor pa naj tvoj dvigne telefon, pove svojemu "prijatelju", da pač pričakuje njegovo odločitev, sicer bo pač moral poiskati koga drugega. Vsakdo normalen bo razumel, da pač morata vedeti, pri čem sta. Ponavadi priča takoj odgovori oz. je to zanjo čast. Vse ostalo pa je stvar dogovora. Vse, kar je vezano ne denar in dileme s tem povezane, pa je meni tudi mimo. To pač niso pravi prijateji, če iščejo pričo, ki se bo finančno izprsila. Beda.