Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... vedno kaj najde! ampak je šel od doma do vrtca lepo na kolesu, jaz pa zraven z Urbanom v traku,...
... sem zaležana. proti jutru mi je bilo dovolj in sem ga položila v posteljico pa mu je tudi odgovarjalo... zdaj pa je na tleh in tolče z roko po tleh in vriska!
... no, kakšna Andreja se še najde, ostalo je pa že "redko ime" pri majčicah
Upam, da naju ne ujame dež...mojga pa sploh ne bom zbujala...se mi ne da pol ure s tem ubadat. Popoldne pa tut ne mislim u btc rint, ker bo itak gužva za popiz...
brez komentarja. No, malo boljše kot pri K.atji ampak res samo malo ...
Vedno bolj resno razmišljam, da bova ukinila dojenje, ker je mali samo razvajen... samo malo je potrebno, da se potolaži. Sem mu danes spet ponoči mleko dala , ko se je zbudil pa je naredil 3 požirke in to je bilo vse... Čez eno urco se je pa spet zbudil
Jst mam bodi, žabice ali pajac,nogavičke, hlače,jopica, bunda,kapa in v vozčku footmuff v lupinici bombažna dekica.Če bi jo npr.dons dala v kombinezon,bi odstranila footmuff,k se mi ne zdi še tok mrzlo,ne vem,kaj bi jo pol oblekla pri ornk minusu.