Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...sej bo mene Mismis
, bi se tud že hotle rešit...pa, če se človek človeško počuti nima prav nič proti,...ko pa ne moreš več ne ležat, ne sedet, ne hodit od pritiskanja tam spodaj in lažnih popadkov,...je pa situacija. Na srečo je te dni bolje...kot prvo ni vroče...kot drugo si je pa dragi vzel celo dopust, da me straži doma, da res počivam...pa da potem lahko reče,...sem ti rekel, da počitek pomaga
, folikli prepočasi
ah Zarči, pivičko bo pomagalo, pa ne ostani samo pri enem, rukni dva - boš boljše volje
in odkar sva skup, je bil to drugi dopust za 10 dni, prej vedno za 7 in je blo to prav dobrodošlo
napovedovala 5 dni, konstantno rozasti izcedki, tko da ves čas nisem vedla, kdaj bo pršla, no pa se je po 5. dneh potem res pojavla, na srečo glih ko sva bla že doma. zdej upam, da bo tud avgustovska pršla, da je ne čakam tja do novega leta in potem upam čimprej operacija.