Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

... in me bo verjetno še kaj zaneslo v koroške konce. Če vam drugače ne uspe zrihtat, se bomo pa že potrudili, a ne.
. Ampak ponoči se vsaj ni drl, to je bilo le stokanje nebogljenega bitjeca (men je blo grozno).
Me je takoj minilo, ko sem videla direktorja itd.
Ampak jih pa nisem vidla 3,5 meseca, tako da .... heheh, zanimivo.
še enkrat probala lupinico namestit v avto - zdaj je šlo bolje. Zanima me - tiste, ki imate lupinice, ki nimajo Isofixa ali kakršnega koli fixa ... ki se samo pripnejo s pasom - ali vam to gre? No, meni je šele dons kar nekako šlo, sem spodaj (spredaj) podložila še en povšter. Ampak se mi zdi, da je z Isofixom veliko bolj fiksno, tako se mi zdi lupinica kar malo labava ... ampak že mora biti ok, ane? Saj je za to delano ... hm, al pa jaz enostavno ne znam .. ampak saj drugače ne gre.