|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj prvič na smučke?
10.1.2010 13:59:10   
K_a_t_i
Lani, pri dopolnjenih 2h letih, smo si za 1 dan sposodili pancarje in smučke. Naveličal se je enih 15 minut po tistem, ko smo mu obuli pancarje - na smučah je stal samo za sliko. Namreč, so ga tiščali pancarji in je hotel, da mu jih damo dol.
Letos je izrazil željo, da se on pozimi ne bi sankal, ampak smučal. Smo šli na sejem rabljene opreme in kupili smučke in pancarje. 2 meseca pred 3. rojstnim dnem smo ga postavili nanje in mami je bila impresionirana user posted image . Ne zaradi tehnike smučanja, ampak ker se je tamal več kot uro vozil v KG po čarobnem tepihu gor in po klančku dol user posted image . To je sicer samo uno, da se spusti, ampak kar je najpomembneje - ima voljo in interes. Tako da mislim, da okrog 3. leta je pravi čas vsaj za poskusit.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kdaj prvič na smučke?
11.1.2010 8:48:56   
mate0ja
No da poročam. Mi smo našo postavili na une plastičene smučke. Sva drsali v njih gor in dol dve uri, pa s palcami sem jo vlekla pa še ni hotla nehat. Sm bla že čist preč mala (18 mes) je pa vpila šešeše. Pol je pa vsak način hotla še na vlečnico. Tako kot drugi. Smo si včer sposodli v smuarski šoli prave pancerje in smučke. Sicer so ble smučke mal predolge ampak itak ne pričakujem, da bo zavijala. In sva šle skupaj na vlečnico. Ji je blo tok všeč, da je kar vriskala. user posted image user posted image Tko da grem danes v akcijo, pa probam dobit smučke pa pancerje, ker izposoja je tok draga, da se ne splača celo zimo na to računat. Je ceneje kupit in ko bo premajhno prodat. 

_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?