|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 16:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
29.12.2009 17:40:02   
metuljcek321
Good day, ladies!

Nekam skisano je danes zunaj, pa bomo že.

Malečka spi popoldanski spanec ... je kar težko mrknila - nič čudnega, saj je ponoči švasala 13 ur durh marš. Ja, to pa že en mal spominja na lepotni spanec, kaj pravite?user posted image

3jemi, prav imaš, res je bolje, juhico je že kot ta velika, kar vriska, ko prinesem skodelico na mizo. Ni lepšega, res. Računalnik - ja, to so pa sodobne mašine - kar po svoje delajo ... he, he, očitno jim je tehnologija stopila v glavo.

Je bla katera na Plestenjaku?user posted image  Any good?
Luka, o, ne, no! Ubošček naš! Umpa, poročaj, kaj so ugotovili. user posted image user posted image user posted image  za malega & za vse ostale bolnike.

Nanka, populis, Majuška, user posted image  za čvekec ... sem vam kar en mal fouš, ej ... jaz bi tuuuud ... ampak sem pa trenutno ohne avto - je šel možek z njim v službo. S svojim se je namreč zaletel v tovorno prikolicouser posted image , ki jo je imel zadaj - je pozabil, da jo ima, šel rikverc in poka ima luknjo tam ob pokrovčku za tankat. Zdaj je to kar sam popedenal s steklenimi vlakni (praksa iz jadrnice), ampak se zadevica suši, suši in suši ... potem bo še špricnil s sprejem in bo skor kot nov ... ah, ja, kaj vse se človeku zgodi ... pretty unbelievable, res.

zimska: happy b'day, lepo praznuj in kaj fletnega nabavi ... ena mala poslastica zate: user posted image

Lan, postelja, veselje - odlična zgodbica, mravljinci so mi šli po telesu, ko sem brala, kakšno veselje ga je prevzelo in kako simpatično je zaspal v tvojem naročju - enkratnouser posted image

z roko v roki zaspal - nepozabno, nepopisno lepo ... naši mali srčki ... kakšna čustva vse zbujajo v nas ...

populis, si že uspela razvozlat, kdo je skrivni pošiljalec SMS-a s kužkom-Božičkom ... da ni kakšen secret admirer?user posted image

Aha, tetka rdečka je bila celo malo prej ... pričakovala sem tako orto hudo, moja zdravnica mi je napovedala katastrofo od katastrofe, da naj kar duplo Lekadol vzamem, ker me bo najbrž bolelo FUL, FUL ... no, v konćni fazi so tetka prišli, se zadržali 3 dni tko precej na easy in je to to. Zdaj pa ne vem, a me čaka še en val ali je to res to. Me danes ornk glava boli, tko da sploh ne vem čist natančno pri čem sem.

Knowing tudi jaz komaj čakam, da ga gledava. 2012 mi je bil tko-tko. A It't Complicated (Ljubezen, ločitev in nekaj vmes) z Meryl Streep, Alecom Baldwinom in Steve-om Martinom je katera  že gledala? Meni se zdi, da mora bit ful zabaven ... Pa Meryl je tko dbestična - v katerokoli vlogo jo daš, je fantastična. Meni je res kulska igralka!

lex, smučarka po kopnem - hello, hello. Si kar predstavljam, kolk smeha je prineslo tvoje padanje na dedku Mrazu in kakšen prijeten dan ste pripravile malčkomuser posted image  user posted image  user posted image

Majuška, a bosta gledala v 3D verziji? Me prav zanima, če se bodo uresničile napovedi, da bo presegel zaslužek Titanika, ki ga je tudi režiral James Cameron ... meni se zdi to kar utopično but let's wait & see ...

breskvice-pecivo - yummy, yummy, yummy ...

glugluglu, zanimivo prehrano si je izbral vaš fantič ... ampak hej, bolniku je treba mal ustrečt, a ne? Kako kaj zdaj? Bolje?

anika, živjo, živjo, lepo brat, da ste OK & user posted image  za novo službo. Povej nam kaj več. Kje si zdaj? Si šla v drug vrtec al si tud profesijo zamenjala? Krasno, da je đefica punca od fareuser posted image

flower, ojej, ta vročina, prehladi, kašljanje & tečkanje ... vam pošiljam en sunek vetra, da odpihne težave čim prej! Kako je blo pa na mini relaxaciji?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2477
29.12.2009 17:43:11   
metuljcek321
Luka - samo zate:

user posted image

Anja pošilja velik objem, da bo čim prej dobro! Drži se, mali mož!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
29.12.2009 17:57:52   
Majuska
We are sorrry, ja ... hvala bogu za copy-paste user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  metuljcek321

z roko v roki zaspal - nepozabno, nepopisno lepo ... naši mali srčki ... kakšna čustva vse zbujajo v nas ...

Ma ne sprašuj ... včasih gledam malega, ko spi, mi gre skorajda na jok user posted image

Aha, tetka rdečka je bila celo malo prej ... pričakovala sem tako orto hudo, moja zdravnica mi je napovedala katastrofo od katastrofe, da naj kar duplo Lekadol vzamem, ker me bo najbrž bolelo FUL, FUL ... no, v konćni fazi so tetka prišli, se zadržali 3 dni tko precej na easy in je to to. Zdaj pa ne vem, a me čaka še en val ali je to res to. Me danes ornk glava boli, tko da sploh ne vem čist natančno pri čem sem.

Se pravi, tudi ti rabiš danes user posted image

Knowing tudi jaz komaj čakam, da ga gledava. 2012 mi je bil tko-tko. A It't Complicated (Ljubezen, ločitev in nekaj vmes) z Meryl Streep, Alecom Baldwinom in Steve-om Martinom je katera  že gledala? Meni se zdi, da mora bit ful zabaven ... Pa Meryl je tko dbestična - v katerokoli vlogo jo daš, je fantastična. Meni je res kulska igralka!

Gledala zadnjič, ko sem te kontaktirala user posted image   lušten film. Meryl me je v tej vlogi spominjala na eno od mojih prijateljic; prav srhljivo, iste poteze, iste kretnje ... hudo! Baldwin mi je mal hecen, odkar je starejši. Priporočam ogled, je kar precej komičnih situacij.

Majuška, a bosta gledala v 3D verziji? Me prav zanima, če se bodo uresničile napovedi, da bo presegel zaslužek Titanika, ki ga je tudi režiral James Cameron ... meni se zdi to kar utopično but let's wait & see ...

Smo šli kar običajno verzijo gledat (še svak je šel zraven), nisem bila ziher, kako bodo moje oči prenesle gledanje 3D za toliko časa ... film namreč traja 2,5h ure. Super film, fajn drži kontekst v smislu, kaj avatar sploh je. Meni je bil zelo všeč, sploh grafika  - me pa zanima, kako ga bo HD komentirala.

Kako se držijo naši bolančki? Lukcu in tudi ostalim pošiljamo lepe misli in user posted image

Ugotavljam, da sem zmatrana ... sej ni čudno, stalno nekaj letam okoli; terapija, kino, obisk pri tašči, pošta in še kaj bi se našlo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2479
29.12.2009 19:30:35   
metuljcek321
Ko je glih tekla debata o kvadraturi stanovanja:

Hrvatica rodila 18. (!) otroka, živijo pa na 65 kvadratih: KLIKNI

Vse se da, če se hoče, I guess (imajo pa pretty bizarno stanje - toliko otrok, sosed, ... odbito)

Night, night, have a great time

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 21:04:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2481
29.12.2009 22:19:39   
glugluglu
Lukauser posted image user posted image user posted image

dober večer,

kolk ste zgovorne, a tole berete

Tian je danes celo pojedel govejo juhouser posted image , še vedno pa malo kašlja in je na meji z vročino.

Danes sem za torkovo nabavo v najboljšem sosedu za samo špecerijo v Hipermarketu porabila eno uro in poluser posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.12.2009 8:24:26   
Netta
jutro,

čas tako hitro teče da kar verjeti ne morem...dan je napolnjen do konca in zvečer le še popadamo v posteljo...no sedaj mam malo časa, sta šla ana in možek ven, midva z malim pa kraljujeva doma
ani še vedno zobi poganjajo in ko že misliva to je to, da zdaj bo pa sigurno kakšen, spet nič...pa daj no...saj ji bodo čekani pogledal ven tak jo tole dajeuser posted image
jakoba so pa včeraj začel krčki matrat, tak da smo že na kapljicah, masiranju trebuščka in pazenje pri hrani na polno...madonca saj jem le še krompir in riž...kile kar letijo od mene...še 2 in bom na predporodni teži

kako pa kaj ve?

vas grem na hitr preletet...

Neposredna povezava do sporočila: 2483
30.12.2009 8:37:57   
Netta
....
uf en kup bolančkov...celo po bolnicah...pocajtajte se malčki, da bodo mamice vesele za novo letouser posted image user posted image user posted image

metuljček - kako si kaj? aha 18 otrok...ne hvala...sem ravno mojmu razlagala zdaj kak mi je fajn, ko bom po dolgem času lahko spet počela stvari ki jih že sto let nisem...kolesarjenje, rolanje, bazen, dvigovanje in plesanje z ano, pohodi v hribe...uf komaj čakam...saj nosečnost je prelepa, ampak je tud en kup odpovedi s tem povezano

filmi - midva sva se menila, da bi za silvestrovo, ko bomo itak doma si privoščila vsaj en film...je katera že gledala sherlocka holmesa...napovednik je super, vidit tak smešen
2012 pa men ni bil všeč...prazna zgodba, le efekti

zimska - vse naj naj tud od meneuser posted image

user posted image

mojcek - čestitke za s.p.user posted image user posted image

no pa se spet zbuja...tale naš najmlajši je en hud jedec...je v 11 dneh že pol kile pridelal...le kdo bo to pezo okrog nosuuser posted image user posted image

KER NE VEM KDAJ SE MI SPET RATA JAVIT ŽELIM VSEM LEPO PRAZNOVANJE NOVEGA LETA, PREDVSEM ENO POLNO VREČO ZDRAVJA ZA VSE!!!
PA PAuser posted image

< Sporočilo je popravil **mirjam** -- 30.12.2009 8:39:26 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 8:54:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
30.12.2009 8:56:23   
Majuska
'jutro,

danes sem ful zaspana, ampak nimam kaj, moram na zadnjo terapijo ... Aleksander naju je zbudil malo pred 7h za flaško, potem smo takoj vsi zaspali nazaj.

Nekam zaspano se poslavljam od tega leta user posted image

Postrezite si, drage dame

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
30.12.2009 8:56:52   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

filmi - midva sva se menila, da bi za silvestrovo, ko bomo itak doma si privoščila vsaj en film...je katera že gledala sherlocka holmesa...napovednik je super, vidit tak smešen
2012 pa men ni bil všeč...prazna zgodba, le efekti

PA PAuser posted image

v kino pride šele januarja. je pa napovednik res obetaven user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 10:21:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
30.12.2009 10:48:15   
dzanika
Pozdravljene spet po dolgem času. Tko smo zabasani s časom da se enostavno ne uspem javljati. Na FB še nekako dohajam zadeve tukaj pa mal težje...
Me je spodbudila novička o Lukcu ker sem vidila na facebooku da je umpa napisala da sta na pediatriji.
Resnično upam da se mali korenjak čimprej pozdravi in mu pošiljam koš poljubčkov in user posted image user posted image user posted image

Sicer smo pa mi ok. Hodimo po ˝otroških feštah˝. user posted image   Smo šli gledat fifija in cvetličnike, potem nas je obiskal Nodi, včeraj smo bili na sprevodu dedka mraza... Skratka se nam dogaja. Poleg tega pa z mojim delava vse do jutri...
Trenutno smo zdravi hvala bogu. Začeli smo tut malce bolje spati tko da zadnje dni ne vstajamo več ponoči, razen vsake tolko za dudo...  trkaaaaaaam!!!

Jaz pa tudi po starem.... Vsak dan širša sem. user posted image   Počutje pa zaenkrat ostaja nespremenjeno in upam da tako tudi ostane. user posted image

metuljcek kako je kaj s tabo?? Dobiš ZS..

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
30.12.2009 12:16:02   
Majuska
Lumpa, me veseli, da gre pri vas na bolje user posted image

Dzanika, lepo te je brati tudi tukaj user posted image kakšno je pa tvoje splošno počutje?

Tako, mi smo pridirkali z UE, smo končno šli podaljšat začasni naslov, jaz sem bila pred tem še na terapiji in v knjižnici. Neboglasnica, sem šla specialno pogledat Sarino sliko in ugotavljam, da si upravičeno ponosna mami. Mala je res talentirana user posted image

Takole, kuham govejo župco, še gruntam kakšne bodo priloge poleg praženega krompirja in govedine... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 12:57:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:47:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:47:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
30.12.2009 13:48:45   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Dzanika, lepo te je brati tudi tukaj user posted image kakšno je pa tvoje splošno počutje?

moje počutje je super. Zakaj vprašaš? user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
30.12.2009 13:50:42   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

PREGLED - Dete počasi raste, je precej manjše kot Lan v tem času. Ima cca 1800g (Lan je imel ta čas že 2200g), če se bo normalno debelil in rastel bi moral tehtati na PDP 3400g.

UZ je pokazal naslednje mere:
BPD 84
HC 296
AC 276
FL 60

Deti še ni obrnjen na glavo, jo ima nekje levo zgoraj, samo ima še čas da počasi odrotira proti izhodu.
To je za enkrat vse!
Zdej pa kuhat...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
30.12.2009 15:03:19   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

moje počutje je super. Zakaj vprašaš? user posted image user posted image

zato, ker te že celo večnost nisem brala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
30.12.2009 16:11:37   
neboglasnica
Majuska: hvala, hvala, user posted image .

Leclerc: sem bila včeraj, ni bilo tako hudo, se da preživeti. Res pa je, da sem otroke pustila doma. user posted image

za vse, ki potrebujejo koš zdravja - user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bila pa ravnokar v Emporiumu, nekaj kupujem in račun olala visok. Pogledam in vprašam, kje je pa popust. Ojoj, sem pozabila. Japajade, 20 % si pozabila??? Sva poštimali. čez kako uro pa krenemo proti mestu, si malce večernega utripa naužiti.

LJ in Okolica: KUHANO VINO, SOBOTA, 02.01.2009 ob 19.30,
dobimo se pred Prešernovim spomenikom. Vabljene vse, tudi vsi ostali deli SLO.

Almera: ste že nazaj?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
30.12.2009 16:54:14   
lex
Zimska vse najboljše za rojstni dan še tukaj. Bi se ti oglasila včeraj pa nisem imela compa prižganega (je imel božično novoletne praznikeuser posted image )

Umpa res upam, da vam bo čimprej boljše in da boste lahko kmalu prišli domov.

Eh prebrala sem vas zdaj pa pičimo še na en RD (pa včeraj smo bli pri kolegih na RD, pa v nedeljo ima še brat RD in potem sva na vrsti midva z Aleksom) ampak res komaj čakam da je decembra onec najbolj zaradi RD in letanja okoli.

Aja sem vam že povedala da bom teta? No to kar sem nekaj časa nazaj reševala na FB je zdaj obrodilo sadove in moj mali bratec bo atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
30.12.2009 19:34:21   
3jeMi
ojla... no, pa smo tako, kot si sploh nismo želeli biti... na ventolinu... user posted image ... sicer doma, k sreči, sva takoj reagirala in dirkala k P... mali je bil samo malo smrkav, noč več ali manj prekašljal, zjutraj nekaj vročine, odspal svojo rundo, pojedel kosilo, po kosilu je pa kar sapo lovil, mami na telefon s P, oči je pa že kurblal avto... P je takoj rekla, da fajn, da smo prišli, ker se res nekaj dogaja, saturacija 95, eno dozo ventolina, saturacija 96, mali na spidu, zdaj pa ventolin doma na 4 ure, jutri pa kontrola... ko smo prišli domov, je bil mali še full lakotnik, pojedel nekaj, šel spat, začel kašljat in vse izbruhal user posted image , popil nekaj požirkov vode in zdaj smrči dalje ... jaz pa, itak, da grem počivat, ker ne vem kakšna bo noč user posted image

skratka moj dopust se je spremenil v bolniško... user posted image user posted image

uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
30.12.2009 19:41:57   
metuljcek321
Hojla!

Just wanted you to know: danes ob 20.00 je na POP-TV-ju THE NOTEBOOK - BELEŽNICAuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bolančki, kaj to beremuser posted image  user posted image  user posted image  - pozdravite se asapuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, pa

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!