metuljcek321
|
Good day, ladies! Nekam skisano je danes zunaj, pa bomo že. Malečka spi popoldanski spanec ... je kar težko mrknila - nič čudnega, saj je ponoči švasala 13 ur durh marš. Ja, to pa že en mal spominja na lepotni spanec, kaj pravite? 3jemi, prav imaš, res je bolje, juhico je že kot ta velika, kar vriska, ko prinesem skodelico na mizo. Ni lepšega, res. Računalnik - ja, to so pa sodobne mašine - kar po svoje delajo ... he, he, očitno jim je tehnologija stopila v glavo. Je bla katera na Plestenjaku? Any good? Luka, o, ne, no! Ubošček naš! Umpa, poročaj, kaj so ugotovili. za malega & za vse ostale bolnike. Nanka, populis, Majuška, za čvekec ... sem vam kar en mal fouš, ej ... jaz bi tuuuud ... ampak sem pa trenutno ohne avto - je šel možek z njim v službo. S svojim se je namreč zaletel v tovorno prikolico , ki jo je imel zadaj - je pozabil, da jo ima, šel rikverc in poka ima luknjo tam ob pokrovčku za tankat. Zdaj je to kar sam popedenal s steklenimi vlakni (praksa iz jadrnice), ampak se zadevica suši, suši in suši ... potem bo še špricnil s sprejem in bo skor kot nov ... ah, ja, kaj vse se človeku zgodi ... pretty unbelievable, res. zimska: happy b'day, lepo praznuj in kaj fletnega nabavi ... ena mala poslastica zate: Lan, postelja, veselje - odlična zgodbica, mravljinci so mi šli po telesu, ko sem brala, kakšno veselje ga je prevzelo in kako simpatično je zaspal v tvojem naročju - enkratno z roko v roki zaspal - nepozabno, nepopisno lepo ... naši mali srčki ... kakšna čustva vse zbujajo v nas ... populis, si že uspela razvozlat, kdo je skrivni pošiljalec SMS-a s kužkom-Božičkom ... da ni kakšen secret admirer? Aha, tetka rdečka je bila celo malo prej ... pričakovala sem tako orto hudo, moja zdravnica mi je napovedala katastrofo od katastrofe, da naj kar duplo Lekadol vzamem, ker me bo najbrž bolelo FUL, FUL ... no, v konćni fazi so tetka prišli, se zadržali 3 dni tko precej na easy in je to to. Zdaj pa ne vem, a me čaka še en val ali je to res to. Me danes ornk glava boli, tko da sploh ne vem čist natančno pri čem sem. Knowing tudi jaz komaj čakam, da ga gledava. 2012 mi je bil tko-tko. A It't Complicated (Ljubezen, ločitev in nekaj vmes) z Meryl Streep, Alecom Baldwinom in Steve-om Martinom je katera že gledala? Meni se zdi, da mora bit ful zabaven ... Pa Meryl je tko dbestična - v katerokoli vlogo jo daš, je fantastična. Meni je res kulska igralka! lex, smučarka po kopnem - hello, hello. Si kar predstavljam, kolk smeha je prineslo tvoje padanje na dedku Mrazu in kakšen prijeten dan ste pripravile malčkom Majuška, a bosta gledala v 3D verziji? Me prav zanima, če se bodo uresničile napovedi, da bo presegel zaslužek Titanika, ki ga je tudi režiral James Cameron ... meni se zdi to kar utopično but let's wait & see ... breskvice-pecivo - yummy, yummy, yummy ... glugluglu, zanimivo prehrano si je izbral vaš fantič ... ampak hej, bolniku je treba mal ustrečt, a ne? Kako kaj zdaj? Bolje? anika, živjo, živjo, lepo brat, da ste OK & za novo službo. Povej nam kaj več. Kje si zdaj? Si šla v drug vrtec al si tud profesijo zamenjala? Krasno, da je đefica punca od fare flower, ojej, ta vročina, prehladi, kašljanje & tečkanje ... vam pošiljam en sunek vetra, da odpihne težave čim prej! Kako je blo pa na mini relaxaciji?