glugluglu
|
Dobro jutro, umpalumpa , bogi Luka Tianu se ni tako poslabšalo, je bil normalne volje, zaenkrat kašlja in ima 37 vročine, malo sem kašljanje omilila s kremami, paro, masažo, stalnim pitjem (3jemi dobri napotki ), apetit ima slabši, edina stvar, ki jo je včeraj vase spravil po neuspelih poskušanjih različnih zadev, je bil ponfri in kinder čokolada . Vsaj nekaj, se ne sekiram, če ne utreza standardom otroške prehrane, važno, da vsaj nekaj spravi vase. ...tako, da ta noč je bila mičkeno boljša, ne bom pa hodila k zdravniku, če se ne poslabša s kašno hujšo vročino, hropenjem.... neboglasnica tudi jaz sem pozabila pohvaliti izdelke, ki si jih prejela pa sem to tako občudovala . zimska, tisto me je prav ganilo, ko je Lan tako olajšano zaspal na svoji novi postelji zraven tebe mojcek, ma se mi zdi, da našega Tiana tudi utesnjuje ta posteljica, ograja, sploh nisem pomilila, da jev tudi to lahko vzrok nespanja, pa komot bi lahko imel večjo posteljo in tisto ograjco, ki se jo pritrdi. Drugače sem jaz v službi in sem si kar dovolila iti na RR, ker me prav malo jezijo no, ni čutiti nobenega zatišja, ta teden pred 1.1. bi očitno radi svet rešili. Mitja se pa doma ukvarja z otroci, saj mu kar gre, malo mu je sicer Tian načrte prekrižal, ampak bo. Ne more biti vse idealno, bi bilo že prav kičasto.
|