|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zakaj prekuhavati vodo? 20.6.2005 15:49:15
|
|
|
|
babylove
|
Laičen odgovor: - da se z vročino uničijo škodljive snovi, če gre za vodo iz pipe - da se uničijo minerali, če gre za ustekleničeno vodo, ker so nekatere preveč mineralizirane
|
|
|
|
|
Zakaj prekuhavati vodo? 20.6.2005 23:35:38
|
|
|
|
Seven*
|
Zato, da se unicijo mikroorganizmi in iz nobenega drugega razloga. Ampak ce pomislis, veliko stvari kar tako operes z vodo, pa potem uporabis na dojencku, pa mu nic ni.. Jaz nisem prekuhavala. Voda iz pipe je pitna in ne vsebuje patogenih mikroorganizmov. Ko pa vodo prekuhavas, pa z izparevanjem se samo koncentriras nitrate in podobno nesnago, ki jo voda vsebuje.. Ce mene vprasate so vsi sterilizatorji in podobne zadeve fajn nateg mladih mamic.
|
|
|
|
|
Zakaj prekuhavati vodo? 21.6.2005 23:12:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Ma, men je vso to prekuhavanje in steriliziranje čist mim...Saj potem pa s to isto vodo opereš sadje ali zelenjavo pa daš to otroku..:zmeden:
|
|
|
|
|
Zakaj prekuhavati vodo? 21.6.2005 23:13:34
|
|
|
|
Seven*
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!