|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 19:22:08   
Raho
Dobiva enako - tako od mojih kot njegovih staršev. No, od mojih moj ponavadi dobi več kot jazuser posted image . Dobivava pa ponavadi denar

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 19:28:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Vas njegovi/njeni starši obravnavajo enako kot svoje otroke kar se tiče rojstnodnevnih daril?




skoraj bolj, ampak meni to ne paše, da mi data darilo v taki vrednosti, ker vem da nimata. ČE pa rečem, da ne morem sprejet, ker nimata, pa zakaj si take stroške delata, sta pa fuuul užaljenauser posted image user posted image . jaz pa tašči najrajši torto spečem, ker ona pa itaq nikol nič ne rabiuser posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 19:40:52   
viroza
A ma kakšna probleme z obdarovanjem za miklavža  moja mama se kr noče ustavt.Taščo sm že ukrotila ma mamo...user posted image bi kar ušla

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 20:24:22   
rpli poli oli
Moja tašča "vedno "kupi vsem za enako vsoto denarja.Ima dva sinova in dve tamladi " taboljša" tamlada ima dva otroka taslaba (jaz)ima tri otroke .taboljši kupi kvalitetno ,taslabi klump ,pa mi dobesedno dol maha .BOLI pa ,ko moje otroke daje vnič ,ki ji vedno lepo odzdravijo ji kaj pomagajo ,ko zboli ji kuha taslaba tamlada, ko jo boli noga jo taslaba vozi okoli ,ko peče potico reče orehi so še v shrambi .za nas potice ni ,ko taboljši vnuki jejo pri nas jih streže spredi zadi,..............pa še in še.in vse to že opazi moj najstarejši sin .

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 20:37:33   
Belika
Midva dobiva isto - kavo in čokolado - pa naj bo rojstni dan, miklavž (ampak žalostno tu pa je, da dobiva to na skrivaj)
Pri naših pa ponavadi kako skupno darilo (lani npr. avtomat za peko kruha...itd...)...

Sem pa razočarana nad tastom. Njemu so vsa darila brez veze in zato tudi taščo sekira če kaj komu kupi. In me je letos prav prosila, naj sinčku kupim kaj za miklavža da mu bo lahko dala, ker ona ne more niti pogledati nič, ker se tastu zdi da pač otrok ne rabi igrač in ji non stop pametuje. No kupila sem res eno malenkost (tako ropotuljico za gristi za cca 5 €). Mi je pa mimo, da bi mogel moj otroček darila pri njih dobivati na skrivaj. Letos mu je itak vseeno, ker se še ne zaveda... . No pa je tast to videl, in že zavijal z očmiuser posted image .

Mah tudi moj pravi, da ni nikoli dobil nobene igrače. Kot otrok je imel par avtomobilčkov (ki so mu jih kupili drugi), vedno si je želel lego kocke, pa se je tastu zdelo to brez veze, ker kao poneumljajo. user posted image user posted image

Mah saj drugače se z njim dobro razumemo in ni napačen človek in na najinega sina je čisto nor, le pri obdarovanju se ustavi. Ne vem zakaj se mu zdi največja neumnost otroku kupiti igračo. A ni nekaj najlepšega, ko otrok odpre darilo in se mu zasvetijo učke. user posted image
Mah, saj bo dobil vsako leto doma, pa pri naših tudi ni dvoma. Ne vem pa kako mu bomo pa razložili, da pri babci in dediju pa ni miklavža... user posted image .

Sicer pa upam, da bova sina vzgojila tako, da bo vesel vsakega darila, in ne bo razočaran če bo pri njih dobil samo čokolado ali pa celo nič. Ker to da bi mali otrok nekaj naskrivaj dobival mi je še bolj mimo, kot če nič ne dobi...


Med tem ko gre pa moja babica v čisto kontra skrajnost - in ga tam vedno čaka kaka igrača. Saj lepo od nje, ampak sem ji že rekla, da ko bo večji ne bi rada da bi bil navajen, da ga tam vedno čaka darilo. Pridemo parkrat na mesec namreč, pa nočem, da bo prišel tja in najprej pogledal kaj ga čaka, če pa se slučajno zgodi da nima nič pripravljenega pa razočaranje potem... Tako je namreč navadila tudi mojega nečaka, in ko enkrat ni bilo darila, je bil mali tako razočaran.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 21:02:43   
Anonimen
za rojstni dan od tašče in tasta ne dobim nič. tudi nič ne pričakujem. ne verjamem, da vesta na pamet, kdaj imam rojstni dan. ga ne praznujem.
mi pa dovolj pomagata med letom ... se mi zdi pomembnejše kot da bi se name spomnila samo za rojstni dan.

moja starša (logično) pa se spomnita na moj rojstni dan. običajno mi dajo kakšno malenkost, a mi veliko več pomeni, da me takrat pokličeta in povprašata, kako sem... in spet mi že tekom leta veliko pomagata (tako ali drugače) - še vedno sem njun otrok (v tem ali drugem pogledu, kar mi je včasih všeč drugič pa spet ne...)

za mojega partnerja pa ta trenutek ne bi vedela, če se spomnita na njegov rojstni dan. ker ga ne praznuje.

darila za novo leto? dobiva kakšno ponev,...user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 21:10:21   
pokica_
Dobima skoraj identično darilo, to pa zato, ker imama RD v razmaku 5 dni. user posted image  Dobima pa zmeraj nekaj praktičnega, letos npr. oba komplet pižam, sladkarije in €. user posted image



_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 23:05:46   
glen
Dobiva oba enako( od njegovih in od mojih).
Za novo leto kako malenkost tam do 15-20u,za 8 marec obvezno rožico(jaz) ,za roj dneve pa ponavadi 50 eu za okroglo pa 100 eu :)))))))))))

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 23:20:56   
ShopGirl
Imam zlato taščo in tasta, zelo rada mi kaj kupita, pomagata s koristnim darilom... Zelo sta pozorna. Zdej, ko sem noseča, me razvajata s kakšnim dobrim kosilom in mi ga dostavita na dom. Skratka, full mi kažeta da me mata rada in imamo zelo lep odnos - se hecamo, itd.

Posledično se jaz žal čutim dolžno in ne vem kako naj jima to vse povrnem. "Hvala" se sicer sliši lepo, ampak meni osebno je to premalo. Morm neki pogruntat v zvezi s tem in jima nekako vso to pozornost povrnit user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 23:31:23   
nejcko
Moja tašča in tast sploh ne vesta, kdaj imam rojstni dan,, torej mi niti ne voščita niti me ne obdarujeta. Tudi za praznike ne obdarujeta ne mene ne moža, obdarujeta pa vnuke.
Meni je ravno do Kosova.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: darila tašče, tasta
4.12.2009 23:43:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Moja tašča in tast sploh ne vesta, kdaj imam rojstni dan



ampak če bolje premisliš, a ni to zelo žalostno?user posted image
rodila si troje njunih potomcev, pa nimata pojma, kdaj imaš rojstni danuser posted image

za zjokat no...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 0:17:56   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Moja tašča in tast sploh ne vesta, kdaj imam rojstni dan



ampak če bolje premisliš, a ni to zelo žalostno?user posted image
rodila si troje njunih potomcev, pa nimata pojma, kdaj imaš rojstni danuser posted image

za zjokat no...


Mah, kaj pa vem ... meni to res ni ne vem kako pomembno. Saj, če sem iskrena, tudi jaz ne vem točno, kdaj imata onadva rojstne dneve - to ima mož čez user posted image . Verjela ali ne, se kljub vsemu čisto ok razumemo.

Mi recimo tudi lastni brat ne čestita (dokler je bila mama živa, ga je ona spomnila, pa se je včasih ˝spomnil˝user posted image ), zdaj pa še tega ni več, in me tudi ne gane.

Meni ej važno, da se spomnijo ljudje, ki so mi res blizu in jih imam res rada, pa še tem oprostim, če kdaj pozabijo ali par dni zamudijo user posted image



(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 6:41:48   
Šarki

IZVIRNO SPOROČILO: Belika


Ne vem pa kako mu bomo pa razložili, da pri babci in dediju pa ni miklavža... user posted image .



zakaj mora pa pri vsakem sorodniku miklavž kaj pustit?? sej pride domov, pa je to čist dost. user posted image user posted image sej babica in dedi sta že odrasla in ni treba da ju miklavž obišče in kaj prineseuser posted image

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 8:17:48   
viroza
Ni poanta kolko dobiš važno je da na čim več koncih.Verjemi mi da bo jutri bolj zdovoljen s čokolado, pomarančo in štunfi pri starih starših kot doma z ben10 ali bakugani. Vsaj prnas je tako-nažalost.Sej veš da je drugje bolš.Me pa še vedno živcira miklavž za mamo.Ji bom dal engauser posted image kr me ne uboga.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 9:54:45   
Antilopa
No, moja skoraj ne more pozabiti, kdaj imam RD, ker imam en dan za mojim user posted image

Drugače pa vam povem, da smo včeraj zvečer odprli čokolatine... me je čakalo eno veliko presenečenje... bili so tik pred iztekom roka, notri pa voščilo nekega podjetja za leto 2009, en čokolatin pa je imel celo vgraviran podjetjev logotip. Saj ne vem, al naj se smejem ali jočem user posted image


_____________________________

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 10:36:01   
viroza
Pol so bli ful dobri bi rekla.Pa še od srca daniuser posted image ?

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 10:51:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 10:53:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 11:10:19   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

No, moja skoraj ne more pozabiti, kdaj imam RD, ker imam en dan za mojim user posted image

Drugače pa vam povem, da smo včeraj zvečer odprli čokolatine... me je čakalo eno veliko presenečenje... bili so tik pred iztekom roka, notri pa voščilo nekega podjetja za leto 2009, en čokolatin pa je imel celo vgraviran podjetjev logotip. Saj ne vem, al naj se smejem ali jočem user posted image

Kar smej se user posted image user posted image


Seveda se smej ... kaj boš jokala, se ne splača. Mislim, resno se ne splača. Ker konec koncev je brez veze se nekaj obremenjevat.
Jaz vedno gledam na to takole; npr. s taščo in s tastom si čisto slučajno in po nekem blaznem  čudežu ˝prišel v stik˝, kot se npr, z nekom srečaš v trgovini, na bazenu ... in zakaj bi se nujno moral vzljubiti, se imeti rad, se štekati, imeti nek globlji odnosuser posted image Saj, če do tega pride, super, če ne, pa pač ne. Saj si nismo vsi všeč in vsi se med sabo ne razumemo, v čem sta tašča in tast drugačna? In vzameš stvari tako, kot pač stojijo. Pika. Zdaj, lahko se obremenjuješ in sekiraš in si užaljen in prizadet, lahko pa skomigneš z rameni in si rečeš, ima svako jakih, in greš dalje.

Mah, ne vem ... očitno sem jaz rez tako na izi narejena, da me take stvari ne ganejo.

In konec koncev - tema okoli teh čokolatinov ti bo lahko vedno popestrila življenje; vedno boš lahko družbo nasmejala s tem ... ma prav zabavna stvar je lahko user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 12:07:21   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Jaz vedno gledam na to takole; npr. s taščo in s tastom si čisto slučajno in po nekem blaznem  čudežu ˝prišel v stik˝, kot se npr, z nekom srečaš v trgovini, na bazenu ... in zakaj bi se nujno moral vzljubiti, se imeti rad, se štekati, imeti nek globlji odnosuser posted image Saj, če do tega pride, super, če ne, pa pač ne. Saj si nismo vsi všeč in vsi se med sabo ne razumemo, v čem sta tašča in tast drugačna? In vzameš stvari tako, kot pač stojijo. Pika. Zdaj, lahko se obremenjuješ in sekiraš in si užaljen in prizadet, lahko pa skomigneš z rameni in si rečeš, ima svako jakih, in greš dalje.


To pa si velja zapomnit.
Samo jaz se vedno sprašujem, zakaj sem morala "nasrati" na tako bedno žlahto (njegovo). Sem zelo nekonfliktna oseba in polna kompromisov, ampak če mi začne škodo delati, pa nisem več prijazna (mislijo, da bodo živeli na možev račun, ipd.). Na začetku smo se lepo razumeli, ko pa sem peljala sina proč od hiše, je bil pa ogenj v strehi- ja, kaj pa ste pričakovali, da ga bom hodila obiskovati 1x tedensko? user posted image  user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 12:08:48   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

No, moja skoraj ne more pozabiti, kdaj imam RD, ker imam en dan za mojim user posted image

Drugače pa vam povem, da smo včeraj zvečer odprli čokolatine... me je čakalo eno veliko presenečenje... bili so tik pred iztekom roka, notri pa voščilo nekega podjetja za leto 2009, en čokolatin pa je imel celo vgraviran podjetjev logotip. Saj ne vem, al naj se smejem ali jočem user posted image

Kar smej se user posted image user posted image

V bistvu bi bilo skoraj bolje, da jih ne bi dobila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 12:53:25   
viroza
Ej sm zmagalauser posted image sm kar rekla mami da  prnas ne bo nič miklavža pa ni nč zamerla.Sm si kr odahnla.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 13:08:05   
Sonnja
Moj se za svoj 30. r. dan ni dobil nič od svojih staršev kaj šele jaz, moj sinek pa samo za r. dan. so pa moji bolj tak, da mojega obravnavajo tako kot mene. Darila res niso vse neka pozornost pa mora bit.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 13:23:47   
noranate
Jaz dobim skoraj vedno ta veliko Milko in 10 dag kave. In v takšni vrednosti tudi vrnemuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: darila tašče, tasta
5.12.2009 16:11:34   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

No, moja skoraj ne more pozabiti, kdaj imam RD, ker imam en dan za mojim user posted image

Drugače pa vam povem, da smo včeraj zvečer odprli čokolatine... me je čakalo eno veliko presenečenje... bili so tik pred iztekom roka, notri pa voščilo nekega podjetja za leto 2009, en čokolatin pa je imel celo vgraviran podjetjev logotip. Saj ne vem, al naj se smejem ali jočem user posted image



Meni je hecno.user posted image user posted image  Sploh logotip v čokolatinu.
Predlagam da jim daš za novo leto koledar od gasilcev - denar gre v dobrodelne namene pa en kuli od vaše firme. Očitno te reči ljubita.user posted image  

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?