|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 11:11:03
|
|
|
|
Nataša31
|
POzdravljene :nosecka:! S fantom sva v drugem mesecu :sloncek:, da dobiva :duda:. ZM sem imela 9.6., trajala je 4 dni. 16.6. se je pojavila O sluz, 23.6. pa rahel rjavkasti izcedek in pa hudo napenjanje, bolečine in krči. Malo bolečine tudi v zgornjem delu trebuščka. nasploh sem utrujena in tečna, pa slabost in vrtoglavica, pa zelo izrazit voh??. Pa me zanima, če je katera od vas tudi imela bolečine po O in je bila potem :nosecka:. danes je že super, me nič več ne boli, edino malo špikanja v jajčniku in takšen čuden obutek polnosti v trebuhu. A je možno, da se nosečniški znaki pojavijo tako hitro?... 7 ali 6 dni po ovulaciji? hvala vsem za odgovore in pridne bodite, pobožajte svoje trebuščke!
|
|
|
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 11:39:40
|
|
|
|
amy26
|
možno je da si noseča, jaz sem po ovulaciji imela znake kot da bom dobila rdečo, zvijanje v trebudu, poln trebuh, močan izcedek belo rumene barve...
|
|
|
|
|
Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečn... 24.6.2005 12:00:05
|
|
|
|
CatJa
|
Sori, sam a ni to mal cudno. ZM 9.6, ovulacijo bi lahk imela kvecjemu zdaj :zmeden2: No, razen ce imas menstruacijo na 14 dni :zmeden2: Sicer pa, vso sreco! :miska:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ne režimo popkovine prehitro!Raziskave pa so pokazale, da že nekajminutni zamik v prerezu popkovine naredi bistveno razliko. Kar polovica krvi, ki se...
Zadnje s foruma
SexMiška2006Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?vsak dan (
12%)

do 4x na teden (
22%)

do 4x na 14 dni (
20%)

do 4x na 21 dni (
20%)

1x na mesec (
15%)

manj kot 1x na mesec (
11%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!